Push-up, mint átverés? Mi a véleményetek?
Az érdekel, hogy ki szerint mennyire átverés, vagy ártalmatlan. Mert tudjátok, van az a helyzet, hogy (itt most nyilván egyéjszakás kalandra gondolok, mert akivel hosszú távra tervezel, az nem a melledet szereti benned a legjobban, remélhetőleg), hogy a kis mellű lányok is használják, és a fiúk meg ettől meglepődnek a melltartó levételénél, mert volt mell-nincs mell. A fiúkat ez szokta idegesíteni, vagy zavarni?
ezt a kérdést csak úgy, szimplán teszem fel, nekem is kis melleim vannak :)
Nevetséges, szánalmas azzal villogni, ami nincs. Bezzeg ha egy pasi tömné ki a gatyáját, mindenki fel lenne háborodva.
Mellesleg a push up melltartó csak még jobban megnehezíti azt, hogy elfogadd önmagad. Hogyan, ha még ahhoz sincs bátorsága valakinek, hogy a saját testét vállalja fel?
Olyan meg nincs, hogy egy ruha nem áll jól a kis mellen, sőt. Inkább a naggyal kell alaposabban meggondolni, hogy mit vesz fel az ember, hogy ízléses maradjon. Kis cicikkel ezerszer könnyebb öltözködni és szexinek lenni, bármilyen hihetetlen egy C-D vagy még nagyobb kosárnál a dekoltázs már sokkal hamarabb csap át közönségesbe, míg az A-s méret kulturált marad (és igen, nagyon is szexi tud lenni, nem egy, nem két pasi van, akinek tetszik!).
Azért push-up és push-up között is van különbség. Pl nekünk volt egy osztálytársunk, nem voltak kicsi mellei, inkább olyan közepesek. Aztán egyik napró a másikra puff, a nyakában voltak a mellei, óriási dekoltázzsal.
Mintha kispárnákat tömött volna be... Az ilyen női szemmel is szégyen.
Azok a melltartók viszont amikben van egy pici szivacs, még szerintem nem átverés. Nekem speciel 75D-s melleim vannak. Szerintem átlag, talán kicsit nagyobb, mégsem állnak szépen, nincs szép dekoltázsom (nem mintha kipakolnám a berendezést, de azért nem szeretem ha egy íves nyakú pólónál egy hatalmas rést látok a melleim között. Ezért veszek olyan melltartót amiben van pici szivacs mert pont annyira tolja össze őket, amennyire szépnek mutatja magát, de egyáltalán nem nagyobbítja meg látszatra.
Az extra push up tényleg gàz. Kilóméterekről látni hogy kin van push up amúgy. Szóval sejthető hogy kinél érezne egy fiú átverést.
A vékony szivacsossal nincs gondom. Hordani is szoktam. Tetszik a mellem formàja amit biztosítani tud.
Párom minden porcikàmat ismeri, az hogy más férfi átverésnek vennè, az nemérdekel. Nem nekik öltözködök. 😊
Én nem hordok mást, csak push up melltartót.
Mellkidobós felsőt/ruhát sosem veszek fel, de az én melleim valahogy formátlanok a pólóban ha olyan melltartót van rajtam, amiben nincs szivacs. 70/75 C-s a méretem így túlzottan nagy push up nem kell, de az a kicsi azért rengeteg dob az összképen egy ideális formát, tartást adva a melleimnek.
Eddig egyik exem-nek sem tűnt fel, hogy “ohhh mennyivel kisebb” senki nem mondta, hogy csalódott volna, sőt, kaptam mindig is a bókokat. A párom meg még szereti is, ha csinosan öltözködöm és nem szétterült mellekkel mászkálok.
Nem vagyok önképzavaros, elégedett vagyok a mellemmel, szóval ez hülyeség, hogy ez oda vezet, ráadás nekem még kényelmes is a push up.
Fürdőruhában mondjuk nem igazán, mert nem rég olyan bikinit választottam, amiben nagy volt a szivacs és strandolás után folyton csavargatni kellett, így vissza váltottam a normálra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!