Harisnya szandállal nagyon meredek?
Figyelt kérdés
Találtam akciósan egy teljesen vagány és nagyon kényelmes csajos szandált , de mivel reggel suliba menet azért már hideg van én meg most is szeretném hordani. Arra gondoltam felveszem harisnyával. Csak nem akarok nagyon kritikát kapni miatta 🙂 17L2018. szept. 20. 12:51
12/12 anonim válasza:
A mai világban biztos megszólnának a harisnya szandál párosítás miatt! Bár én tartom, hogy színben, típusban jól megválasztott harisnyát senki nem veszi észre ha például egy emberekkel teli buszmegálló előtt elsétálsz, vagy egy bevásárló központban töltöd az idődet! Viszont ha a barátnőkkel, osztálytársakkal méregetitek egymást ki hogy öltözködik, száz százalék hogy megszólnak!
Szerintem nem gáz, csak jó harisnyát kell választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!