Szalagavató bálra szeretnék hosszú elegáns ruhát, nem túl drágán. Hol találok?
Pesten gondoltam esetleg Mammutban WestEndben nézni valami szépet és különlegeset. Tudnátok esetlen boltokat ajánlani?
Tűzpiros hosszú ruhát szeretnék, nem túl drágán. 30-40ezer forintot szeretnék rászánni.
Nagy divatcégeket, mint a MANGOt, Zarát kerülném, mivel mindenképpen egyedi ruhára vágyom.
18/L
Szerintem a szalagtűzés utáni bálra nem túl előnyös egy hosszú ruha. Bár kérdés nektek milyen jellegű lesz a bál, nálunk anno az évfolyam kibérelt egy klubot, és ott partyztunk a szalagtűzés után. Ott meg már inkább a kényelmes ruhák voltak inkább praktikusak. Emlékszem az járt jól aki vitt váltóruhát. Én pl egy koktélruhában voltam és kényelmes, lapos sarkú cipőben, viszont azok a lányok akik nem öltöztek át nem igazán tudtak önfeledten bulizni. Pl a mosdóba elég körülmémyesen tudták elintézni a dolgukat hosszú ruhában. Valamint az sem volt épp szívderítő látvány amikor fiatal, szép, csinibe öltözött csajszik cipő nélkül koszos talppal, szétment talpú harisnyában mászkáltak, mivel nem bírta a lábuk az alkalmi cipőt. Ott voltak lerakva szép sorban az egyik kanapé előtt. De a srácok között is volt aki levette a cipőt, és zokniban volt, illetve a kigombolt ing, és meglazított nyakkendő sem volt éppen az alkalomhoz méltó. Viszont a többség már úgy berúgott addigra, h azt sem tudták hol vannak, nemhogymég azt, h hogy áll rajtuk a ruha. Viszont én nem iszom alkoholt (akkoriban sem ittam már) így én viszonylag képben voltam, jól szórakoztam a többieken, végignéztem, ahogy az évfolyam legmenőbbnek tartott csaja négykézláb mászik a kijárat felé, majd félúton megállt és hatalmasat rókázott, amibe bele is tenyerelt aztán.. :D Aztán az egyik csajszinak a mosdóban én fogtam a haját, amíg rókázott. Aztán hidegvizes borogatást tettem a tarkójára. Valakinek segítettem megkeresni a cipöjét, vagy a táskáját stb, és aztán napokig engem kérdezgetett mindenki, h mit csinált, milyen volt, nem viselkedett e gázosan.. Szóval nálunk ereszdelahajam party volt szalagtűzés után. Viszont tesóméknak meg a suli dísztermében volt buli, ami azért elég szolidra sikeredett, piálni, cigizni csak titokban tudtak, a dj sem volt a legjobb, a hangosításról nem is beszélve. Én el is mentem egy óra után haza, aztán mint másnap kiderült hugiék is megpattantak jópáran a vagányabb arcokkal az évfolyamból, és lementek az egyik szórakozó helyre. Mondjuk az annyival volt rosszabb, h nem volt zártkörű a buli, így sokan voltak, és volt olyan srác akibe belekötöttek, meg néhány csajszit is inzultáltak, taperoltak buli alatt...
Szóval egyáltalán nem mindegy, h milyen bulitok lesz. Ha ilyen ereszd el a hajam típusú, akkor sztem kár olyan ruhában menned, mert a kevesebb méha több. Szerintem jobban tetszenél annak az illetőnek is egy picit egyszerűbb szerkóban (pl valami csini felső, szoknya, topánka), ha önfeledten tudsz bulizni, mint akkor, ha hosszú, csábító, szexi, de egyáltalán nem praktikus ruhában üldögélsz, vagy álldogálsz valahol, mert nem túl könnyű mozogni, táncolni benne. Amúgy szerintem egy ruha önmagában kevés a csábításhoz, a kisugárzás sokkal lényegesebb szempont, amihez persze a jól megválasztott öltözék is hozzá tartozik, de önmagában az kevés. Pl amikor csinos csajszik nem tudnak magassarkúban menni, de azért hordják, mintha muszáj volna, mert ugye a magassarkú az szexi, nőies stb. Viszont, ha csetlik botlik benne az se nem szexi, se nem nőies, mert ahhoz nem elég csak a cipő. Viszont, ha már a cipőnél tartunk, mindenképp olyat vegyél fel amiben kibírod az estét, mert elég kiábrándító cipő nélkül lenni még úgy is, ha nincs ott kiszemelt srác. Viszont én magamból kiindulva elsüllyednék szégyenemben ha cipő nélkül lennék, miközben szeretném elkápráztatni a srácot. Mivel elég nehéz komolyan venni egy kedves szép, csini csajszit, puccos ruhában cipő nélkül.
Amúgy szurkolok, h összejöjjön a dolog, és h felejthetetlen élmény legyen a szallagavató minden perce a tánctól kezdve a szalagtűzésen át a záróbankettig minden! Ruhát én a neten nézegetnék először, persze nem rendelném meg próba nélkül, szóval a neten néznék párat ami tetszik, aztán elmennék személyesen az üzletbe, h lássam élőben is, és ha úgy is tetszik fel is tudjam próbálni. Amúgy én az ilyen jellegű ruhákat (estélyi, kosztüm, koktélruha) többnyire butikokban veszem, nekem nem lényeg, h márkás legyen, sokkalinkább az ár-érték arány a szempont.
Remélem azért tudtam picit segíteni!
30/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!