Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehet a Nike Air Max...

Hogyan lehet a Nike Air Max légtalpat javítani?

Figyelt kérdés
Van egy Nike Air Max 2017-em, nagyon jó cipő, nagyon jó állapotban van, még sokáig lehetne hordani, viszont az egyik légtalpa leeresztett. Meg lehet ezt valahogyan javítani, vagy tudtok olyan helyet, ahol foglalkoznak ilyen légtalp javítással?

2018. szept. 16. 10:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A Nike Air Max 2017 jó cipő is! Attól függ, hogy mikor vetted és hol... Ha garanciás, akkor vidd vissza, aztán hátha 😉
2018. szept. 16. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos már kívül van a garanciás időszakon :( Úgyhogy valami mást kell kitalálni.
2018. szept. 17. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még olyanról, aki ilyennek a ragasztásával foglalkozott volna. Na meg ha nem nagy a lyuk, vagy repedés, amin át kiszökött a levegő, akkor azt megtalálni sem lenne olyan könnyű. A sole swap, vagyis talpcsere viszont ismert cipős körökben, bár azt nem tudom, ki csinálná meg, de szerintem Maxnél is működne. Legalábbis a neten fellelhető videók tanulsága szerint :D
2018. szept. 23. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak lehet többe kerülne egy Max talpcsere mint ha vennél egy új cipőt...xD
2018. szept. 23. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezert nem veszek legtalpas cipot.
2019. jún. 24. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!