Edzésre (konditermi) milyen ruhákat vegyek, amiben még jól is nézek ki? Lány vagyok.
Sportmelltartó, leggings, feszülős trikó.
Decathlon, H&M olcsó üzletek, de ha ráérsz keresgélni, kimehetsz a Premier outletbe, ott is ki lehet fogni olcsóbb de márkás dolgokat.
"amiben még jól is nézek ki"
Most edzeni, sportolni mész oda, vagy pasizni?
Egy egyszerű póló, vagy sportmelltartó és rövidnadrág elég.
Leggings, melegítő, rövidnadrág, pár db felső, sportmelltartó, jól tartó cipő, zokni. Kényelmes legyen, az a lényeg. Pl. Decathlonban, New Yorkerben, Tescoban elég olcsóak.
Én mondjuk nem értem ezeket a rosszindulatú kommenteket, szerintem nincs azzal semmi probléma, ha valaki edzőteremben is jól akar kinézni. Nem kell egyből a magamutogatásra meg a dugni akarásra gondolni...
Elég sok helyen lehet már sportcuccokat vásárolni, de sima basic pamut leggings vagy trikó is jó. Én a Lidlben szoktam sportcuccokat vásárolni, 1-2 hete voltak pont, tök jó áron kaphatóak, jó minőségű.
Egyrészt persze igazuk van a többieknek, hogy nem divatbemutató, de azért szerintem mindenki szeret a lehetőségeihez mérten a legjobban kinézni, nem? Legalábbis én jobban érzem magam edzés közben is egy csini edzőcuccban, mint leharcolt XL-es pólóban meg göbös mackóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!