1/11 anonim válasza:
A combzokni az tehát miért ne!?
Szerintem nagyon szexi vele egy nő.
F/43
2/11 anonim válasza:
Szerintem olyan 2010 óta nen igazán ment ki a divatból de az utóbbi években elég sok nőt láttam abban 23/F
3/11 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy idén már annyira nem lesz az, de teszek rá, tavaly vettem egyet, tuti idén is fogom hordani.
4/11 anonim válasza:
Én az utóbbi években nem nagyon láttam senkin, viszont divat ide vagy oda, szerintem nagyon jól néznek ki (mondjuk magamnak soha nem vennék, nem illik hozzám :D), szóval ha tetszik, akkor nyugodtan hordd. :)
7/11 anonim válasza:
Valószínűleg még igen, de amúgy is, egy fekete velúr combcsizma szerintem örök klasszikus. Max a sarok méret, forma ami változik divattal.
8/11 anonim válasza:
Ha a kérdés már egyáltalán felmerül, ez annak a jele, hogy nem látni túl gyakran, ergo nem divat. 😎
9/11 anonim válasza:
Utolso, ez olyan kovetkeztetes, hogy a sál sincs divatban, mert nem látni senkin. Persze, hogy nem, szeptember elején 20 fokban :)
Ahogy combcsizmat sem vesznek fel melegben😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!