Stone Island márka miért olyan népszerű Nagy-Britanniában? És Magyarországon miért nem ismert?
Figyelt kérdés
Azért mert baromi jó, vagy mert annyira drága? Elég sok emberen látok, de nekem nem tűnik annyira különlegesnek, mint amekkora hype van körülötte: Igazából ha nem lenne a karján a jellegzetes címke, fel sem tűnne, hogy az valami hiperszuper márka. Ehy haverom vett Stone Island kabátot 700 fontért (Kb 250.000 ft), és ha nem mondja hogy ennyi volt, akkor azt hittem volna, hogy valami kínai cucc. És Magyarországon miért nem divat, vagy miért nem ismeri szinte senki? Pont emiatt hogy túl drága a magyaroknak?2018. szept. 11. 20:38
1/10 A kérdező kommentje:
Egy fehér rövid ujjú póló 90 font azaz 33.000 ft.
2018. szept. 11. 20:41
2/10 A kérdező kommentje:
Aki azzal jönne hogy a fizetések is magasabbak, azoknak csak szólok, hogy nem ennyivel. Pl a next-ben vagy burtonban, ami kb H&M kategória, 5-15 font egy póló. Egy
Hollister, vagy Superdry póló olyan 20-30 font.
2018. szept. 11. 20:44
3/10 anonim válasza:
Helyi suttyóknak helyi brand kell. Én is ismerem, a legtöbb darabjuk tényleg csak annyiból állnak, hogy egy teljesen sima felső, és a karján egy kis elb*szott cimke..
4/10 A kérdező kommentje:
Olasz márka, nem helyi, viszont egyet-értek. Kb egy felcímkézett kínai hatását kelti.
2018. szept. 12. 00:11
5/10 A kérdező kommentje:
Itt ez a fekete kabát. Eredeti ára 144.000 forint, most viszont akciósan "csak" 100.000 ft.
Vagy ez a lila felső az igazi suttyó brit gyerekkel 64.000 ft-ért.
MI KERÜL EZEKEN ENNYIBE?
2018. szept. 12. 00:16
7/10 anonim válasza:
Amíg vannak emberek akik megveszik ennyiért, addig ennyibe fog kerülni
8/10 anonim válasza:
Lol...ennyiből már veszek egy normális túradzsekit, ami kibír mindent.
hopp, de nézd mit találtam, itt írnak erről:
9/10 anonim válasza:
Most voltam kint de én egyáltalán nem találkoztam vele. A noth face -t láttam rengeteg emberen. De az reálisan árazott. Itthon is ismert valamennyire.
A h&m amúgy hihetetlenül olcsónak számít kint, mivel a minimálbér közel 8gpb/óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!