Van még olyan férfi, aki most, szeptemberben is rövidnadrágban jár dolgozni, vagy rövidgatyában intéz ügyeket?
Figyelt kérdés
2018. szept. 6. 12:31
11/14 anonim válasza:
Én nem fázok attól, hogy esik az eső:D A tömegközlekedésen ráadásul mindig dögmeleg van. 28 fokra felfűtik a vonatot...
Egyébként miért nem lehet megérteni, hogy eltérő az emberek hőérzete? Én novemberben is hordok rövidnadrágot úgy, hogy leggingst veszek alá.
12/14 anonim válasza:
Ők viszont fáznak. Csak nagy ívben tesznek rá, hogy megnézzék aznap milyen idő lesz. Fejben meg egyedül az évszak van meg nekik, aztán emiatt mindig ehhez öltözködnek. Amúgy fordított irányban is tetten érhető, bár az ritkább: pl egyértelmű, hogy 9-től ragyogó napsütés lesz 25 fokkal, de mivel már 3 napja borús volt és aznap reggel is, elmegy dzsekiben.
13/14 anonim válasza:
Persze, rövidnadrágban járok én is. Jó idő van, reggel sincs még olyan hideg, hogy hosszúnadrág kelljen.
14/14 anonim válasza:
Én is, sőt otthon egy szál semmiben "intézek ügyeket". Meleg van. Fura is látni a buszon, hogy reggel mindenki pufidzsekiben, csizmában van, este pedig hát, már illatoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!