Csajok, szerintetek gáz ha tetszik a barátnőmön a harisnya?
Szia! :D
Szerintem nincs vele semmi baj, van olyan harisnya is ami külön olyan szexisebbnek számít..
Nyugodtan mondd neki hogy tetszik neked benne (mikor rajta van, vagy esetleg ha ritkán hord akkor amikor odaadod). Vehetsz neki nyugodtan, szerintem nem gáz.
Én is kaptam ajándékba harisnyát :)
Dehogy gáz. Egy harisnya remekül tud állni valakin, miért ne tetszhetne? Ez még csak nem is fétis, pedig azokkal sincs baj megfelelő keretek között.
Mivel a barátnőd hord harisnyát, neki nyilván nem gond, ha tetszik neked benne. Az ajándéknál attól függ, neki megfelelőt kap-e, nyilván nem mindegyik tetszik neki. Én nem hordok harisnyát, nyilván nekem nem vesz a párom, bár ha egészséges keretek közt odalenne érte, azért rugalmasan állnék a kérdéshez. Csak tudjam, hogy én tetszem neki elsősorban, nem a ruhadarab :D
Irigyellek hogy olyan bnőd van hogy egyáltalán van aki még hordja!
Én ha harisnyát szeretnék látni lábon kénytelen vagyok magam hordani mert különben úgy halnék meg hogy csak várok és várok hátha megszán és felvesz egyet...
F/43
Van férfi változatban is ne aggódj csak az drágább!
Ha nem hordod akkor ettől férfiasabb vagy?
Én is az maradtam mert nem egy ruha dönti el ki mennyire nő vagy férfi.
Ehhez mit szólsz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Lehet elsőre és másodjára is fura, amit ír, de lehet neked is a harisnya tetszik, nem a nő kimondottan.
Pl ezt úgy lehet észre venni, hogy a barátnődet akkor nézed, tetszik csak ha harisnyában van. De bárki akit látsz harisnyába, akár milyen csúnya, akkor is megnézed a harisnyáját. Akkor a harisnyákért rajongsz. Amúgy milyen tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!