Esküvőre mi illik?
Figyelt kérdés
9 hetes kismama vagyok, jövő hétvégén esküvőre megyünk. Így is meg vagyok fázva, szóval jól fel szeretnék öltözni.
Farmert vennék szívm szerint, valami szép felsővel, blézerrel. De tudom, ez nem igazán illik.
Vagy gondolkozom még, van egy térdig érő velúr csizmám, azt harisnyával, szoknyával, szép felsővel.
Tanácstalan vagyok :(
2018. szept. 4. 11:17
1/6 anonim válasza:
A farmer talán tényleg kicsit slampos lenne, de az egészséged az első.
A csizmás-szoknyás outfit csinosan hangzik!
2/6 anonim válasza:
Szerintem egy szép sötét, nem lógós, hanem inkább szűk szárú, esetleg fekete farmer simán elmegy egy szép blúzzal és elegáns cipővel.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ha van meleg harisnyád, akkor a harisnyás verzió jobb lenne, mégiscsak esküvő.
4/6 anonim válasza:
Én is a harisnyásra voksolok, nagyon szeretem a hosszú csizma és szoknya össze állítást.
5/6 anonim válasza:
A farmer az nem igazán odavaló,viszont a csizmás megoldás nem lehet rossz,
6/6 anonim válasza:
A szoknyás dologra szavazok.
Vagy esetleg még el tudok képzelni egy olyat, hogy ingruha hosszabb, övvel, harisnyával, magassarkúval.
De a c&a-ban, h&m-ben lehet kapni kényelmes "kismama nadrágokat" és szerintem nem csak farmer anyagból. Egy sötét színű, blézerrel szintén jó lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!