Milyen méretet vegyek ebből a dzsekiből?
Ebből a dzsekiből szeretnék venni egyet, de nem tudom, milyen méret legyen. Úgy tudom, hogy az ázsiai méretekből 1-2 számmal nagyobbat kell venni, mert azok kisebbek. Ez rendben is lenne.
Van egy M-es méretű H&M-es bomberdzsekim, amit leméregettem, és ugyanazokat a számokat kaptam, mint az ebayes M-esnél. Vastagságra meg lóg rajtam, mint minden, mert nagyon vékony vagyok, de viszont magas, és ez gondot szokott okozni, leginkább az ujjhossznál, és a dzseki hosszánál. Egyedül maga a dzseki hossza mutatott egy nagyobb eltérést, de lehet én mértem rosszul, nem tudom, hogy a nyakától vagy a vállától lefelé annyi az annyi, mert a váll lentebb van. Mindegy, ez fura.
A lényeg, hogy mindenképpen nagyobbat fogok venni, mint M-es, mert alá is szeretnék majd öltözni, másrészt meg félek, hogy kicsi lesz a M-es.
A kérdés lényege végülis annyi, hogy elég lesz a L-es? XL-est már azért nem mernék venni, mert úgy lógna, hogy csak na.
Akkor az M-es papíron jó kell, hogy legyen, de alá öltözés miatt az L-est meg merném rendelni, pláne ha az L-es akkora lesz kibontás után, mint a H&M-es M-es, vagy még kisebb. Nem lehet rajtuk kiigazodni.
Így?
Az a dzseki, amit lemértem, függetlenül attól, hogy H&M-es, pont jó rám, ezért alá már nem tudok felvenni egy pulóvert se, inkább pólón hordom kicipzározva, amire amúgy is való, de pulóvert szeretnék alá venni.
Na, és ez a méret egyezik a kínai M-essel is, így akkor el van döntve, hogy M-est rendelek, de mégse, mert félek, hogy a kínai méret mégis kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!