Slipon hosszúgatyával? (Metallicás Vans)
Így néz ki, nyilván nem a magasszárú az. Nyáron mezítláb hordtam, vagy volt, hogy rövid fekete sport zoknival, épphogy egy centi kijött belőle. Viszont nem akarnám még el rakni a szekrénybe. Szerintetek monjduk hoszabb fekete zoknival, fekete farmerhez jól áll?
Vagy slipon csak nyárn rövidgatyához?
Vagy más zokni kéne?
Köszönöm a válaszokat!
17/f
(Mielőtt bárki azzal jönne, hogy olyan vagyok, hogy csak divatból hordok metálos cuccokat, mint csajok nirvanas, meg panterás pólót, nem, a kedvenc zeném a metál, illetve a metallica a kedvenc bandám ,ezért is vettem meg ezt a cipőt.)
Simán lehet ősszel is.
Amúgy mutass már egy lányt aki panterás pólóban van, megkérdezném hol vette, mert én sehol sem találtam meg olyan panterásat ami tetszene :D
Hol vetted a cipőt am?
A panterásat csak úgy mondtam, Radics Peti videóban hallottam, de neten könnyen találhatsz, metallicásat néztem. Ha kicsit sokallod a agyar árakat, aliexpress-t tudom ajánlani. Minőségre szerintem abszolút nem rossz, viszont egy hónap mire megjön...
vansshop.hu-ról rendeltem, viszont ahogy néztem már nemigen árulják, érdemes nézni több helyen, küldöldről még biztos lehet rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!