Érdekes, tavasszal és nyár elején nagyon nagy divat a magassarkú cipő, de júliusban és augusztusban nem,90%ban akkor a lapos talpú cipő a divat. Ez minden évben így van, a váltás szinte azonnali, júliusban mindenki laposra vált. Mi lehet az oka?
Nem, nem fordítva.
Nem volt még a lábadon mindkettő?
Szerintem ez nem évszakhoz kötött, legalábbis én felveszem nyáron is a magassarkút, ha ahhoz van kedvem. És kora tavasszal is sokszor vagyok laposban, ha olyan kedvem van, szóval rám ez a megállapítás nem igaz.
Abban a válszban lehet, h van valami, h sokan szabin vannak nyáron, és ilyenkor inkább kényelmesebb cipőt vesznek fel a nők. Pl én is, ha otthon vagyok és le kell szaladnom a boltba, vagy beugrom egy kávéra, csak belebújok az egyik topánkámba, vagy sliponba, és gyorsan, kényelmesen leszaladok a dolgomra. Egy magassarkút meg nem kifejezetten szaladgálós cipőnek használjuk, hanem olyan alkalmakkor ahol illik megadni egy picit a módját az alkalomnak. Amúgy meg, a változatosság gyönyörködtet: ha mindig minden nő mindenhova magassarkúban menne, akkor idővel semmi érdekes nem lenne benne, tök átlagos cipő lenne, és annak örülnének, ha valaki nem abban van.
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!