Szerintetek melyik cipő?
Tetszik ez a két cipő, viszont nem tudok dönteni. Mindkettő mellett van pro és kontra érv is, emiatt nem tudom melyiket vegyem...
1,
2,
At 1. cipőnek jobban tetszik a talpa, viszont ez a velúr, bársonyos anyag már kevésbé. Félek, hogy nagyon koszolódik, meg szöszölődik (már a képen is tele van szösszel), és azt sem tudom mennyire érheti víz, pedig ugye jön az ősz, sok eső, stb. Meghát elvileg ezeket a cipőket sokat kell ápolni... Szóval igen sok dolog szól az anyaga ellen.
A 2. cipőnek sem rossz a talpa, csak nekem az nem tetszik, hogy befut alá a varrás, és egy pukli van ott. Meg az ilyen talpaknak az oldala, ahol ugye találkozik az anyaggal (remélem értitek mire gondolok :P), sokszor látni, (meg nekem is volt egy ilyen cipőm), hogy ugye elválik az anyagtól, főleg ott, ahol "hajlik" lépéskor a lábfej a lábujjaknál.
És még annyi, hogy a cipőfűző mintha kicsit bentebb esne, és így nagyobb lesz ugye a lábfefemnél a kivágás, csak nem tudom mennyivel, márpedig pont most őszre nem lenne jó...
Szóval... a véleményetekre lennék kíváncsi, mert egyébként a fent felsorolt "problémákkal" ellentétben, nagyon tetszik mindkét cipő. :D
A válaszokat előre is köszönöm! =)
(és bocsi így utólag, hogy ilyen bőszavú voltam :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!