Mennyire kell egy karórának lötyögnie a kezeden?
Figyelt kérdés
Sok a hosszanti 4-5 centi? Fémszíjas lévén, ha egy szemmel kevesebb van benne, szorítja a kezem.2018. aug. 28. 18:43
1/7 A kérdező kommentje:
Gond ott van, hogy megfogja a csuklóm, ha behajlítanám a kézfejem. Viszont ha egyel több szem van benne, akkor ha erőltetem, még körbe is tud forogni a karom körül.
2018. aug. 28. 19:04
2/7 anonim válasza:
Úgy viseld, ahogy kényelmes. Döbenet, mi?
3/7 A kérdező kommentje:
nem, döbbenet.
2018. aug. 28. 19:36
4/7 anonim válasza:
Ha már a lötyögés és a szorítás között kell választani, akkor inkább a lötyögés. Amúgy nincs esetleg a szíjban egy-egy kisebb szem, amit ki lehetne venni? Illetve a csaton is szoktak lenni kisebb lyukak, nem is egy, viszonylag közel egymáshoz. Azokkal is lehet még variálni.
5/7 anonim válasza:
Nemcsak a szemek kivételével lehet állítani, hanem a csaton található lyukak is arra szolgálnak. Azt temagad is beállíthatod egy hegyes valami segítségével. Azt szokták mondani, hogy a fémszíj annyira legye laza, hogy a kisujjad passzentosan férjen be a fémszíj és a csuklód közé.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kis lyukak segítségével sikerült megoldani.
Szőrszaggatás ellen esetleg valami tanács? Egyenlőre úgy oldottam meg, hogy ragasztószalaggal leragasztottam a belső részt, egyenlőre jó, csak a sok le-fel helyezéstől idővel lejön a szalag.
2018. aug. 29. 17:42
7/7 anonim válasza:
Az ellen semmi :D Meg kell várni, amíg "utat tisztít" magának. Nem lesz ott egy kopasz csík, ettől nem kell tartani. Sosem ragasztottam le belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!