Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete gatyához és fekete...

Fekete gatyához és fekete cipőhöz milyen pólót?

Figyelt kérdés

Sziasztok,10éves osztálytalálkozóra mennék és nem tudom milyen pólót vegyek fel a fent említett dolgok mellé.

Fekete thrasher pólón gondolkodtam,de az túl sok fekete lenne egyben szerintem.

Leginkább a streetwear dolgok jönnek be,ha linkeltek pár pólót elérhető áron,akkor azt megköszönném:)(2hétig még van időm eldönteni)

Nem,inget nem veszek fel,még azthiszik,hogy megkomolyodtam!

2018. aug. 26. 23:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a baj egy inggel? Lassan 30 éves leszel
2018. aug. 26. 23:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ezaz,ahogy nő a kor,nő a pocak is,aztán nem áll valami jól,sőt nem is érzem kényelmesnek.
2018. aug. 26. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy fehér polót vegyél fel, vagy ha színeset akarsz, akkor sötét színt válassz. Mondjuk a teljesen fekete öltözékkel sincs baj, noha inkább a nőkön gyakoribb viselet.
2018. aug. 26. 23:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Van egy teljesen fekete "basic" pólóm,eddig úgytűnik azt veszem fel,ha rosszabb idő lesz,akkor majd valami kapucnis pulcsit nézek hozzá.

Költözés miatt nincsen sok ruhám most,azért is írtam,hogy linkelhettek webshopokat:) köszi mindenkinek

2018. aug. 27. 00:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

„Mi a baj egy inggel? Lassan 30 éves leszel”

Ööö és?:D Rengeteg motoros például fonott szakállal és bőrmellényben járkál 60 évesen is. És ez csak egy példa volt. Nem értem a korral miért járnának kötelezően viselendő ruhadarabok.

2018. aug. 27. 04:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mehet a Thrasher póló is,nem vészes a fekete kombó.De ha túl sötétnek találod akkor nézz egy fehér pólót mondjuk egy Dsquared-et vagy egy ASSC-t.
2018. aug. 27. 09:07
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 végre egy streetwearos!:D amúgy assc pólóm volt már,de nagyon gagyi minőségű,Dsquared meg túlárazott(nekem legalábbis:D)de azért köszi
2018. aug. 28. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!