Ti melyik cipőt vennétek?
Figyelt kérdés
Nike air max 270 black
Adidas nmd r1 black camo
Adidas tubular shadow black/white
Vagy tudtok tippet adni, hogy milyet vegyek ?:D 17/f
2018. aug. 24. 01:14
2/7 anonim válasza:
Nálam a Max 270 lenne a nyerő, pontosan azért, mert nem éppen egy szokványos kinézetű Air Max :D
Bár nekem a másik két lépő is bejön.
3/7 anonim válasza:
Kényelem szempontjából mindegyik cipő jó lehet,mert egésznapokat simán lelehet bennük menni.Kinézetileg viszont már kérdésesebb,nagy mértékben függ a stílusodtól,de szerintem a 270el nem foghatsz mellé.Nagyon letisztult cipő viszont van benne egy kis különlegesség is,nekem több colourwayben is van 270em,imádom az összeset.🔥
4/7 anonim válasza:
Leginkább Air Max 270 😉😊😀 Esetleg NMD R1...😎
5/7 anonim válasza:
A 270 egyáltalán nem letisztult darab. S mivel nem ismerem a stílusod, így a legletisztultabb darabot fogom ajánlani, mert minden összeállításhoz megy. Ez pedig a Tubular.
6/7 anonim válasza:
Adidasok közül most ezek tetszenek nekem :
ADIDAS EQT SUPPORT SOCK PRIMEKNIT
Adidas NMD CS1 Gum White
Adidas Tubular Doom White
de amúgy amiket te kinéztél azok is tetszenek, kivéve Nike, nekem az olyan izének tűnik, nincs az a szép stílusa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!