Lányok, szerintetek egy fiún az egyenes vagy a szűk
szárú farmer néz ki jobban?
Figyelt kérdés
Elég magas vagyok, és nem túlsúlyos. Nem rendelkezem olyan kimondottan nagy izmokkal de nagyon véznának se mondanám magam. Szerintetek melyik állna jobban? 18/F
Szerintem függ testalkattól, nekem mindegy, azt nem szeretem, amikor nagyon tapad, az számomra kissé b*zis (nincs bajom velük) és egyből arra asszociálok, hogy nem a nőket szereti. A lényeg, szerintem, amelyik kényelmesebb neked, azt vedd.
2018. aug. 22. 14:55
2/10 anonim válasza:
Egyenes.
Nekem a szűk fazontól mindig az a kérdésem támad, hogy "hová teszi a farkát" :D
2018. aug. 22. 14:59
3/10 anonim válasza:
A ruhakészítők is tudják, hogy a srácoknak van valami a lábuk között, így ott direkt nem csinálják meg annyira szűkre a farmert, kedves válaszolók! :D
2018. aug. 22. 16:17
4/10 anonim válasza:
Érdekesek ezek a homározásos megnyílvánulások egyes ruhadarabnál ahogy az első tette , én láttam képeket a meleg felvonulásról és ott egy meleg srácon sem láttam feszülős nadrágot, mindegyiken térd gatya volt, tehát ezzel az észjárással most akkor a térd gatya a homáros??
Vagy épp vegyük példának a nőknél a boyfriend fazont, az is búzás?
2-es!
Szerinted a feszülős boxerbe hova teszik?
Azon nem gondolkoztál még el?
A 3-as legalább használja az eszét!
2018. aug. 22. 16:28
5/10 anonim válasza:
Szerintem is bzis a szűkszárú, de ez csak az én véleményem.
29 N
2018. aug. 22. 17:31
6/10 anonim válasza:
A sok nyomorék nő mikor fogja fel, hogy az öltözködésnek semmi köze a szexualitáshoz? Zenei stílusokról hallottatok már? Alapkövetelmény férfiaknál a skinny farmer 1-2 zenei világban.
2018. aug. 22. 18:41
7/10 anonim válasza:
Már megbocsássatok, de az az egyenes is ultraszűk, ultravékony, és ultragáz lenne, ha visszaugranánk 20 évet az időben. Attól függ, honnan nézzük. Kérdező meg nyugodtan vegyen fel superskinnyt, mint mindenki a korosztályában, szerencsére neki már nem az öregapjai között kell megállnia a helyét. Az élire vasalt nadrágos egzisztenciás középkorú kopaszodó hapsikról álmodozó kislánykák meg hadd fussanak az öregedő divatmániájuk után.
2018. aug. 22. 23:55
8/10 anonim válasza:
Nekem személyszerint a szűk szárú jobban bejön.
2018. aug. 23. 00:09
9/10 anonim válasza:
Szűk szárúú
2018. aug. 23. 11:28
10/10 anonim válasza:
6-os!
A sok nyomérk nőnek lehet férfi acélbetétes bakancsot viselni zenei irányzat miatt , de nekünk semmit sem ami eltérő a (megkövetelttől) mert rögtön sértegetnek legyen az bármilyen ok is amiért viselsz valami mást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!