Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol találok jó plus size ruha...

Hol találok jó plus size ruha boltot Budapesten?

Figyelt kérdés
23 èves lány vagyok. 50-es a mèretem ès valami nagyon vagány fiatalos ruhákat áruló boltot keresek.Kb sosem találok semmit magamra. Sok hozzám hasonló lányon látok elkèpesztően jó ruhákat de ha én megyek vásárolni körbejárhatom az egèsz várost ès darab használható ruhát nem találok.A wannabe-t es a caremo-t is nèztem már de azok kb ilyen 40 fölöttieknek való ruhák. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni

2018. aug. 19. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Na erre en is kivancsi vagyok. Nekem 58-60 a meretem
2018. aug. 21. 09:44
 2/5 anonim válasza:
Nagyon sok H&M üzletben találtok plus size részleget :)
2018. aug. 22. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a Tescos F&F nagyon jó én imádom.

Nekem is van 50es ruhám mert szeretem ha lóg vagy épp oversized de amúgy 44-46 vagyok. Nagyon szép F&F cuccaim vannak. De sok ruhám H&M és akad C&A is.

Amúgy pár kedvenc ruhám piacos és one size ilyen lazább tunika ruha.

Jó minden méretre.

2018. aug. 22. 11:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Azt még megkérdezhetem, hogy melyik tesco ahol nagy a választék?
2018. aug. 22. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Budaörs

Soroksár M5

Érdemes azokba menni ahol van sok egyéb üzlet is, mert azokjobban feltoltik talán hogy konkurencia legyen az uzletsori butikoknak.

2018. aug. 22. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!