Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mekkora iskolatásk...

Szerintetek mekkora iskolatáska az ideális? Gimis lányok, nektek milyen van?

Figyelt kérdés
Egy 40x30x20as hátizsák szerintetek már túl nagy?
2018. aug. 19. 16:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Attól függ...

Hány órád lesz egy nap, milyen nehezek lesznek a könyvek, mennyi cuccot fogsz magaddal hordani, stb.

Nekem a 10. és a 11. osztály volt a legnehezebb, akkor sok órám volt nehéz tankönyvekkel (amiket kötelezően kellett hozni magaddal minden órára), így nagy táska kellett.

A 12. osztály már laza volt, nem kellett tankönyveket cipelnünk, csak füzeteket.

2018. aug. 19. 16:58
 2/11 A kérdező kommentje:
10.es leszek, és naponta áltagosan 7 órám lesz, szinte az összeset kell hordani nem csak könyvet, hanem füzetet is.
2018. aug. 19. 17:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Ó, nekem mindig is hatalmas volt, de a nagyobbik részét kaja és (nem tan-)könyv töltötte ki
2018. aug. 19. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazán elterjedhetne már itthon a tablet vagy az e-paper jegyzetelés. Nevetséges, hogy egy fél könyvtárat kell a táskátokban hordani:/
2018. aug. 20. 01:49
 5/11 anonim ***** válasza:

Én anno a sulimban béreltem suliboxot. Abban tartottam azokat a könyveket, amiket aznap nem kellett hazavinnem, meg azokat, amiket csak órán kellett használnom, így jóval kevesebb könyvet kellett hurcolnom. Én a tesicuccomat is abban tároltam mosásig.

Úgy is lehet, hogy ketten együtt béreltek egy boxot, és felesben fizetitek. Én egyedül béreltem, de nekem hatalmas volt.

Hátizsák, oldaltáska amik közül tudsz válogatni, én válltáskából elég nagy méretűt nem találtam az A/4-es könyveknek.

2018. aug. 20. 14:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából már kinéztem magamnak egy hátizsákot, csak nem voltam benne biztos, hogy jó lenne e a mérete.

2018. aug. 20. 14:56
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem egyszerű, kisebb hátitatyóm van, mert a cuccok a suliban vannak, és mindig csak a másnapra taulnivalót (az kb. 2 könyv meg 2-3 füzet) kell hazavinnünk :D

Ilyesmi:

[link] - csak értelmes mintával :D

2018. aug. 20. 15:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszenek az olyan táskák, mint amilyet az utolsó linkelt, de sajnos még nem láttam megfelelő méretben. Nekünk sajnos sok könyvet kell vinni. :(
2018. aug. 20. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy közepes méretû női oldaltáska elég.
2018. aug. 21. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha sok könyved van mindenképpen hátizsákot válassz, én 10.-ben próbálkoztam az oldaltáskával, de nagyon fájt tőle a hátam. Azt tudnám még tanácsolni, hogy ha teheted inkább ruházz be egy drágább, de jobb minőségűbe, mert én is próbálkoztam noname márkákkal, amik strapabírónak tűntek, de mint kiderült mégsem voltak azok, max fél évet bírtak nálam, a Nike táskámnak pedig még most sincs semmi baja...
2018. aug. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!