Szerintetek mekkora iskolatáska az ideális? Gimis lányok, nektek milyen van?
Attól függ...
Hány órád lesz egy nap, milyen nehezek lesznek a könyvek, mennyi cuccot fogsz magaddal hordani, stb.
Nekem a 10. és a 11. osztály volt a legnehezebb, akkor sok órám volt nehéz tankönyvekkel (amiket kötelezően kellett hozni magaddal minden órára), így nagy táska kellett.
A 12. osztály már laza volt, nem kellett tankönyveket cipelnünk, csak füzeteket.
Én anno a sulimban béreltem suliboxot. Abban tartottam azokat a könyveket, amiket aznap nem kellett hazavinnem, meg azokat, amiket csak órán kellett használnom, így jóval kevesebb könyvet kellett hurcolnom. Én a tesicuccomat is abban tároltam mosásig.
Úgy is lehet, hogy ketten együtt béreltek egy boxot, és felesben fizetitek. Én egyedül béreltem, de nekem hatalmas volt.
Hátizsák, oldaltáska amik közül tudsz válogatni, én válltáskából elég nagy méretűt nem találtam az A/4-es könyveknek.
Köszönöm a válaszokat!
Igazából már kinéztem magamnak egy hátizsákot, csak nem voltam benne biztos, hogy jó lenne e a mérete.
Nekem egyszerű, kisebb hátitatyóm van, mert a cuccok a suliban vannak, és mindig csak a másnapra taulnivalót (az kb. 2 könyv meg 2-3 füzet) kell hazavinnünk :D
Ilyesmi:
[link] - csak értelmes mintával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!