Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szaggatott farmert hogy...

Szaggatott farmert hogy foltozzam be?

Figyelt kérdés

Mikor vettem nem láttam hogy a combjánál annyira megvan csinálva szggatottra hogy egy 5mm-es lyukon átlátszik a bőröm meg az alsó nadrágon.

Milyen rgasztóval tudnék foltot belülre rakni ami nem keményedik meg és tartós?

2018. aug. 16. 20:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt a ragasztós módszert nem ajánlom. Van ilyen vasalható folt is, de az sem az igazi, nem is tartós. Az ilyet úgy lehet megcsinálni, hogy a kifordított nadrágra a folthoz odavarrnak egy a nadrággal megegyező színű és anyagú anyagdarabot. Ez tartós is és a belső combrésznél nem is lehet észrevenni, ha rendesen meg van csinálva. Ezt bármelyik varrónő 500-600 Ft ért megcsinálja neked.
2018. aug. 16. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Így jár, aki ilyen most estem a biciklivel stílusú nadrágot vesz.
2018. aug. 16. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, ember, kiveszed a tűt anyád dobozából, és odaöltesz valami hasonlót másfél percben. Ha nem tudod megcsinálni, akkor éppen itt az ideje, hogy egyszer elkezdd.
2018. aug. 17. 02:27
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem tehetek róla ha ilyeneket lehet kapni, énse szeretem a lyukasra szaggatottat, ez is csak enyhén koptatott és zavar is hogy egy pici ponton mégis ki van szakadva azért akarok vele valamit kezdeni.

Gondoltam rá hogy pár öltéssel megvarrom de akkor meg össze rántja az anyagot.

Ez a rávasalható ha nem tartós akkor nem is keresgélek a boltokban.

Nem fog hülyén kinézni ha meglátszik a folt varrás nyoma?

2018. aug. 17. 08:48
 5/10 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Őszinte leszek, ha azt írod a varrással összehúznád az anyagot, akkor te nem értesz hozzá. Így biztos csúnya lenne, nem a technika, hanem a te varrásod miatt. Viszont ha varrni tudó emberre bízod rá, hogy csinálja meg géppel akkor alig lehet majd észrevenni. Úgy jól fog kinézni.
2018. aug. 17. 10:28
 6/10 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2018. aug. 17. 10:59
 7/10 anonim ***** válasza:
55%
Egyáltalán nem csak ilyeneket kapni.
2018. aug. 17. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
De jó hogy van ez a gyakori! Hogy itt mekkora baromságokat lehet kérdezni!?...
2021. aug. 1. 21:14
 9/10 A kérdező kommentje:
Varrónő tök szépen megcsinálta, alá varrt foltot farmer anyagból, azóta is használom:D
2021. aug. 5. 12:05
 10/10 anonim ***** válasza:
3 év után?
2021. aug. 5. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!