Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted 34000 Ft-ból tudok...

Szerinted 34000 Ft-ból tudok venni kb 3 felsőt és 2 nadrágot vagy szoknyát AsiaCenterben vagy Aréna Plázában?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 19:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
PullandBear (bocs nemtudok olyan jelet írni) is jó üzlet, 3-4000 egy póló. Nemrég voltunk az Aréna Plázában és 4 pólót és egy nadrágot a Stradivariusból vettünk, összesen 20ezerért. A nadrág 6ezer volt. Nézz körül, sok jó üzlet van.
2010. jún. 20. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ennyi pénzzel ne az Asia Centerbe menj,vannak olyan boltok,ahol ugyanannyiért kapsz jó kis felsőket,gatyákat,mint a kínaiban.Ráadásul a minőségük is jobb.Én is a New Yorkert,vagy a Tailly Weijlt tudnám ajánlani.
2010. jún. 20. 20:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

én írtam a turkálót, a háda is jó, de van több kisebb is, ami jó, azt hiszem a feminán és a nlc-n is vannak top 5 turi listák, de kérdezz körül, hogy a környékeden hol van jó turkáló...persze a hátránya, hogy nem biztos, hogy azonnal kapsz valami jót

a márkás cuccokról meg a véleményem Ű: 13 ezres férfi kenvelo farmer cipzárja 3 hét után szétment, persze a párom kidobta a blokkot...4-5 hónapot nem bírt az anyag, kuka, annyira elszakadt és kikopott, hogy a garázsban szereléshez nem jó

most a párom cherokee meg F&F teszkós farmerokat hord 4-5 darabot is vettünk az utóbbi években, a legócskább is 8 hónapig bírta

hasonló tapasztalataink vannak a márkás pólókkal is....pár mosás után több apró lyuk...teszkósak egy évet kibírnak nyúlás nélkül

a kínai cuccok minősége meg már ránézésre olyan, hogy meg sem veszem

inkább turkáló: zara, h&m, next, george, dorothy perkins, wallis cuccaim vannak, a zara szoknyán az eredeti cimke is rajta volt, csak varrni kellett mert kijött a cérna az egyik varrásnál...de a jobb, kicsit drágább turikban olyan minőséget kapni, hogy majdnem új ...és ezek nem egy nyár alatt mennek tönkre, mint a kínais farmerok

2010. jún. 20. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:
utolsó válaszoló..milyen turkálóban szoktál vásárolni és hol, mert én eddig nem találtam soha olyan turkálót amibe mégegyszer bementem volna ..előre is köszi :D
2010. jún. 20. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:
normális turkálóban, ahol vállfákon vannak a ruhák pl háda ill egy helyi kicsiben..van olyan ahová én se megyek be 2* ;)
2010. jún. 20. 22:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Bár nem engem kérdeztél, egy nagyon jó turit tudok ajánlani a neve Renoválás. (www.renovalasbolt.hu a honlapja).

Darabáras, kissé drága de a plázás cuccoknál természetesen jóóóóóóóóóval olcsóbb)

Felsők 1200- 2600 között, nyári ruhák 1500- 3500 Ft között stb. Ide mondjuk nem naciért érdemes jönni, azok nem a legjobbak, de felsők, ruhák gyönyörűek vannak, és mindegyik olyan mintha új lenne.

Ez a Blahán van, Dohány utca- Nagykörút saroknál, az Erste Bank mellett majdnem.

2010. jún. 21. 07:34
 17/17 anonim ***** válasza:
köszi a válaszokat..bocsi hogy offoltam...majd benézek, és a honlap is tökre tuti
2010. jún. 21. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!