1/12 anonim válasza:
Szolid darab, szerintem egy 14 éves nyugodtan hordhatja. Nálunk a 14 évesek platformban nyomulnak...
2/12 anonim válasza:
szerintem illik :)
nem olyan vészes hogy neki ne illene :)
3/12 anonim válasza:
sztem aranyos :) nyugodtan felveheti :)
4/12 anonim válasza:
szerintem ez nem hétköznapi viseletre tervezték.
nekem nem igazán tetszik.
15/L
5/12 anonim válasza:
Inkább felnőttesebb darab, de bizonyos emberekhez épp ez a típus illik. Vadócoknak nem ajánlanám, inkább a szerényebb, felnőttesebb, érettebbeknek.
6/12 A kérdező kommentje:
Az egyik osztálytársamnak van ehhez hasonló szandálja, ünnepekre veszi fel. Csak kíváncsi voltam mit gondoltok róla. :) Szerintem is szolid.
2010. jún. 20. 19:35
7/12 anonim válasza:
Első ránézésre azt mondtam mamás,de alaposabban megvizsgálva szép,igényes a kidolgozása,csini.De én(18/L)nem venném fel.Nem tudom 14 évesnek mennyire jönne be. :S
Talán egy kicsit túl felnőttesnek mondanám,de tényleg szép.
9/12 anonim válasza:
szerintem nem.. ezt nagyobb korosztálynak ajánlanám.. és egyáltalán 14 évesen minek hord valaki tűsarkút?? (még ha csak ünnepekre is)
10/12 anonim válasza:
nem tetszik a szandál, de ez most lényegtelen.szerintem ünnepekkor vagy egyéb, elegáns megjelenést igényló alkalmakkor simán hordhatja, feltéve, ha tud benne rendesen járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!