Tesi nadrág: nálunk kék a kötelező, kék kipsta van mindenkin amit a helyi decathlonban vesz mindenki
Bemész egy sport/cipő boltba és veszel egy neked tetsző, kényelmes terem-, futócipőt.
2018. aug. 14. 13:15
2/6 anonim válasza:
Kínaiban megveszed az első fehér színűt.
2018. aug. 14. 14:17
3/6 anonim válasza:
Bármilyet. Nálunk soha nem nézték, hogy ki miben tesizik, csupán annyi volt kikötve, hogy ne legyen kint semmid és tudják benne normálisan, kényelmesen mozogni. Én egy sima melegítőben/cicanadrágban és egy nagy, bővebb pólóban, illetve egy szimpla sportcipőben tesiztem. A többieknek is mindig ilyen és ehhez hasonló ruhájuk volt. Szerintem teljesen mindegy, hogy milyen cipőt választasz, csak kényelmes legyen. Cipőboltokban, kínaiban tudsz venni. Nem gondolnám, hogy ma még elvárják valahol a klasszik fekete+fehér tornacipőt.
2018. aug. 14. 17:05
4/6 anonim válasza:
Terem kosár futó vagy deszkást.
2018. aug. 15. 12:50
5/6 anonim válasza:
Amilyen számodra a legkényelmesebb. Ez mindkettőre vonatkozik.
2018. aug. 15. 22:41
6/6 anonim válasza:
A mi volt sulinkban még most is kötelező a sötét színű nadrág+fehér póló:')
Most gimibe megyek, remélem ott ez nem lesz kötelező, legalábbis a polóra nézve, mert utálok olyat hordani tesin. Kényelmetlen, és hiába keresek normálisat, a legtöbb helyen csak olyan van, aminek eléggé ki van vágva a nyaka. Nem éppen hasznos fekvőtámaszozások közben, főleg, ha lány vagy...
Egyébként én a Decathlonban szoktam venni 1-2 hosszú nadrágot. A cipőt is általában ott veszem, egy egyszerű futócipő, ami még nem is olyan horror áru. Pólót meg nem vettem, fent leírtam, hogy miért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!