Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Legit webshop az Eastern Hard...

Legit webshop az Eastern Hard Times?

Figyelt kérdés
Nem is egyértelműen fake de nem is egyértelműen megbízható. Kicsit meglepő hogy az 50 ezres Jordan 2 25 ezer nálul és minden egyes cipő le van árazva.

2018. aug. 13. 01:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én inkább ilyen outlet-jellegű boltnak gondolom, de legit. Vettem már tőlük lépőt, és rendben meg is érkezett, a cipő is oké volt. Az árak meg a fenti dolog miatt lehetnek jók, ha megnézed, akkor többségében 1-2-3 méretben van csak az adott darab.
2018. aug. 13. 08:33
 2/9 Csömör roland válasza:
És lehet h sérult a doboz azert adjak aron alul
2018. aug. 31. 18:49
 3/9 Syl8 válasza:
Abszolút nem megbízható!!!Lassan egy hónapja rendeltem tőlük,29 ezer Ft- om benne van,és nem azt kaptam amit rendeltem.Sem színben,sem méretben!Nincs telefonos elérhetőségük,csak az üzenetküldéssel lehet velük kommunikálni,illetve ez nem is kommunikáció,mert nem válaszolnak semmire!! Amikor rendelés van akkor felettébb aktívak,amikor meg probléma,akkor meg lapítanak mint az a a bizonyos a fűben ...Ennyire korrekt cég ez..
2018. dec. 5. 15:20
 4/9 anonim válasza:
100% eredeti cuccokat árulnak, DE!!!! úgy állj hozzá a dolgokhoz, h a kedvezményes árért cserébe NINCS!!! garancia. Amit adnak az egy kalap sz@rt sem ér. Nekem 2 hónap után gajra ment a Nike air max cipőm, de már egy hónapja próbálkozom velük. Ahogy az előttemlévő írta, semmi válasz :) Na mindegy megvárom a 30 napot, aztán megyek a járási hivatalba. Patkányok!
2018. dec. 19. 11:29
 5/9 dulo80 válasza:
Sziasztok! Röviden: 2018.12.19-én rendeltem egy cipőt. Meg is érkezett 2-3napon belül. Minden frankó volt vele, kivéve, hogy nem volt jó a lábamra. Visszavittük (Debrecenben, személyesen átvették, papírokkal igazolva). Azóta nincs cipőm. Ígéretet kaptam párszor, cipőt nem. Elérni őket nem nagyon lehet. Nem veszik fel a telefont. Érdekesség, ha új accountot hozol létre felhívnak. 3x hívtam őket, nem vették fel, aztán regeltem egy accountot ugyanazzal a telefonszámmal és 5 percen belül felhívtak. Egyébként semmire sem válaszolnak. Hétfőn megyek a "hivatalba". Ha valakinek van már hivatalos eljárása ellenük kérem jelezze, szívesen csatlakozom hozzá. Többen talán könnyebb lesz.
2019. febr. 1. 10:07
 6/9 anonim válasza:
Senki semmit ne rendeljen, ha előre utalsz nem küldenek cipőt, a vásárlástól ha elallsz nem küldik vissza a pénzt és letiltanak ha irogatsz nekik vagy megmutatod az oldalukon a bizonyítékokat. En is megyek feljelenteni őket, és addig biztos járni fogok es eroskodni amíg végleg le nem húzzák a rolót.
2019. márc. 9. 14:05
 7/9 R-Max77 válasza:
Én két napja rendeltem tőlük Nike Air Max-et, féláron árulták, nem kellett előre fizetni. Azt a méretet adtam meg, ami a két itthoni Nike-ben is van. Ma megjött a cipő, Magyar Posta volt a futár és minden rendben volt. A cipő eredeti, a méret jó, az áru rendben. Egyedül a doboz volt sérült, de azt meg lesz@rom. Én is beparáztam, amikor rendelés után olvastam itt a negatív tapasztalatokat, ezért úgy éreztem, hogy az a korrekt, ha leírom, hogy nekem minden oké volt. Nem tudom, hogy melyikőnk az egyedi eset, de nálam ez van.
2019. máj. 14. 20:01
 8/9 anonim válasza:

Sziasztok.

Egy nap alatt hozta a magyar posta a megrendelt cipőt.

Eredeti , a kiválasztott színt , és méretet kaptam.

Minden a legnagyobb rendben.

Átvételkor fizettem.

🤷🏼‍♂️

2019. dec. 3. 14:23
 9/9 yahooboi válasza:
Legitnek legit, csak ha gebasz van, mert mondjuk a posta elszúr valamit, akkor a cipő visszamegy hozzájuk és a pénzt sem utalják, nem válaszolnak. Most éppen Tokay Levente néven veri át így az embereket Marketplace-en.
2021. máj. 14. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!