Lányok, ilyenkor nyáron aki nem vesz bugyit, az felülre milyen ruhát vesz?
Figyelt kérdés
Szoknya? Rövid nadrágból milyet? Gondolom a farmer nagyon dörzsölné... Esetleg valami hosszú de lenge nadrágot? Vagy mit szoktatok?2018. aug. 11. 21:31
11/16 anonim válasza:
Miért gondolja minden pasi hogy annyira jó lehet bugyi nélkül lenni??? Vagy ti sem vesztek fel alsógatyát?
Egyszer egy pasim kedvéért csak egy vékony nyári egyrészes ruhát vettem fel, de elég furán éreztem magam tanga nélkül, persze ezt is a kedvéért mert annyira kérte. Nem lett belőle rendszer.
12/16 anonim válasza:
Ilyen melegbe, mar combkozepig ero ruhaban sem feszek fel fehérneműt
14/16 anonim válasza:
short, szoknya, nyári ruha, stb :) mindegy mi van rajtam, alá nem veszek bugyit :)
15/16 anonim válasza:
Jesszus! Nekem eszembe nem jutna bugyi, vagy legalábbis tanga nélkül flangálni. Már bocs, de nem valami higiénikus...
16/16 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, hogy mi a rosszabb: bugyi nélkül, vagy tangában, ami lényegében egy hidat ad a kórokozóknak. De ha abban érzed jól magad...
2019. jún. 15. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!