Mintha a gyerek random beleesett volna a szekrénybe. Nekem kissé fura az a nagy kabátszerűség, biztos kva meleg lehet, a képen meg ragyogó napsütés. Amúgy az a felső kabát érdekes, ha az a csík nem lenne benne, jól nézne ki. A többi cucca átlagos, simán jó lenne a vastag felső nélkül.
2018. aug. 10. 17:20
14/30 anonim válasza:
Kedves válaszolók! A kérdező nem azt kérdezte, hogy mi a véleményetek magyarországról,a rasszizmusról, stb.
Arra volt kíváncsi, hogy mi a véleményetek az outfitről, miért kell rögtön veszekedni? Írhatattok volna privátba is arra,akivel gondotok van, de ne itt csináljátol ezt...(tisztelet a kívételnek)
Egyébként nekem személyszerint nem tetszik, hanyagnak látszik,mintha random ruhadarabokat összedobált volna. De ez szubjektív, lehet másnak tetszik.
2018. aug. 10. 17:20
15/30 anonim válasza:
10,11
Olvassátok a linkjeimet aztán majd ha egy liberálisabb országba megfen egy rejtett tartalék akkor majd jó lesz visszajönni ebbe az országba...
2018. aug. 10. 17:22
16/30 anonim válasza:
Tesiórán volt, majd feldobott egy szövetkabátot a hátára? Nagyon bénán néz ki. Nem akarok gonosz lenni, biztos valakinek tetszik ez a divat, de nekem nem.
2018. aug. 10. 17:24
17/30 anonim válasza:
Nem tudom, de lehet, hogy tévedek, de mintha most az lenne az egyik legnagyobb divat, hogy egy-egy amúgy jó darabhoz minél idiótábban öltözzenek fel egyesek. Én itt a cipőt emelném ki, Y-3, kétségtelenül egy hype darab, de a többit nem tudom értelmezni. Még a zoknit talán, de azt sem ebben a színben, és nem ehhez a gatyához. Azt a "lebernyegszerű" felsőt (kabátot?) meg végképp nem tudom hová tenni. Összességében nem tetszik. Azt csak szubjektíve teszem hozzá, hogy én nem szeretem az ennyire "holló" (fekete) szetteket.
2018. aug. 10. 17:47
18/30 anonim válasza:
Akkor, hogy ne csak a beszűkült turbómagyar társaimat ócsároljam, válaszolok is. Nekem tetszik. Kifejezetten illik ehhez a századhoz. Szerencsére ennél már csak szabadelvűbb lesz a társadalom, szóval ki sem tűnne egy ilyen a tömegből egy normális országban, ez csak itthon probléma - még.
2018. aug. 10. 19:21
19/30 anonim válasza:
Borzalmas.
2018. aug. 10. 21:42
20/30 anonim válasza:
Nem tetszik, de az én ízlésem meglehetősen a "biztonságos" stílus keretein marad. Mondjuk a kabátot -ami a legtöbben kifogásoltak- pont el tudnám képzelni a gardróbomban.
Aki meg kurucinfót hoz fel hiteles forrásnak, az inkább hordja el magát innen. Hígagyú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!