Az extramagassarkúban (11 cm felett) is ugyanúgy meg lehet szokni és tanulni a járást, mint az alacsonyabb cipellőkben? Csak gyakorlás az egész, és nem fog fájni a talpam, megszokom?
Jajj én sem, komolyan... Tiszta nevetséges, mikor egy gyerek próbál nagynak látszani, miközben mindenki őt röhögi.
Én 19 vagyok :p
Normál magassarkúkban járok, 7-8 centisekben, a nagyon magasokban még nem vagyok biztos...
:)
En orok eletemben magassarku manias voltam szoval mar tini koromban is neki alltam hordani magassarkuakat persze nem 10 cm-eseket:D Igy abban,hogy hogyan kell jarni benne nem igazan tudok segiteni.
Azonban Angliaban lakok es itt nagyon divat(fokepp buliba) az olyan magassarku,mint amilyen kb. a k.rvaknak van.(es amilyenre te is talan gondolsz) Nekem is van jo par es szerintem akkor kenyelmesebb es konnyebb is jarni ilyen magassarkuakba ha a labfejnel magasitott,mint ez
vagy ez
Ezekben abszolut nem fajdul meg a labam.SOT. Mint irtam kenyelmes. Probald ki:)
nekem is van 2 magasabb sarkú cipőm de nem ilyen 10cm-es.kb.úgy 2-3 cm úgyhogy inkább törpesarkúnak nevezném őket de am múltkor a deichmanba felpróbáltam egy non magassarkú cipőt és nem volt nehéz benne menni
12/l
Általában mindig platform magassarkúkban járok, azok tényleg kényelmesebbek, csak sajnos a 13 cm-es sarokkal még mindig nem tudok mihez kezdeni... :S
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!