Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok pesten bőr férfi...

Hol tudok pesten bőr férfi fekete magasszárú elegáns bakancsot venni?

Figyelt kérdés

Nem az ilyen bumszli cigányölőre gondolok hanem egy csizmább formájú, mindenféle varrások meg csicsás szaroktól mentesre.

pl.: [link]

2018. aug. 8. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Martens nem tetszik? Amúgy meg akármilyen normális férfi cipőboltban lehet, bár nyáron nem tudom merkkora a bakancs kollekció
2018. aug. 8. 22:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Bumszlinak tűnt, amíg egyszer fel nem próbáltam egyet, meg kell hagyni baromi jól néz ki de 55k. Ahogy nézem Londonportban akciósan 35k. Egyéb boltokban Mustang bakancsokat láttam, de azok is tele vannak rakva fölösleges szarságokkal, varrásokkal, meg sokszor a száruk már szövet. Amúgy by the way olyanom volt annó Zarából amit linkeltem, de valahogy elbuzult a divat és az utóbbi két három évben már nem árultak hasonlót, csak ilyen páva fűzőnélkülit, vagy műbőr vackot.
2018. aug. 9. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg officeshoesban. Én az év elején vettem ott egy martenst, 25 re volt leárazva. De vannak elegánsabb bakancsok is ha jól emlékszem. Nézd meg először neten, aztán boltban
2018. aug. 9. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
londonport.hu
2018. aug. 10. 10:03
 5/6 Ollókezű Edward ***** válasza:

A cipőplázának több pesti boltja is van, de rendelni is lehet.

Jelenleg ilyen hosszabb szárú férfi bakancsaik vannak (ezek nem Martens jellegűek): [link]

2018. aug. 10. 22:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül office shoes lett, miután megláttam hogy a martens 40%-al le van értékelve, uh csekkoljátok, elég jó deal 55k-t messze sokalltam volna érte
2018. aug. 12. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!