Ez milyen stílus?
Figyelt kérdés
Egy elég bonyolult helyzetben vagyok, egyre jobban változik a stílusom, de főleg zene és öltözködés terén. Mostanában szinte mindig rap-rockot, rockot, hard rockot, metál és heavy metált hallgatok, de igazából minden stílusban találok nekem tetsző zenét. Kinézetre már kevésbé változott az ízlésem, még mimdig néha fel szoktam venni "csajos" ruhákat, farmer szép fölsővel és hasonlók. Viszont mostanában előszeretettel hordok bandás pólókat/pulcsikat, szakadt nadtágot és acélbetétes bakancsot. Olyan mintha két fajta személyiségem lenne, és az utóbi időben már az utóbb említett stílus felé hajlok. Nagy vonalakban én is érzelmes vagyok, szívesen barátkozok, de új közösségben mindig zárkózott vagyok. Nem tudom pontosan, ez milyen stílus, rocker, talán emo? Sajnos ezt az énemet otthon és az iskolámban nemigen fogadják el, és pózerségnek titulálják, de otthon is ki szoktam húzni vastagon a szemem, meg felrakok egy kis fekete rúzst. Ha valakivel volt már ilyen, vagy tud segíteni, tanácsot adni, esetleg ilyen stílusa van, vagy hogy hogy találjam meg önmagam, vagy hogyan illeszkedjek be, azt bagyon szépen megköszönöm, és azért is hálás vagyok már, hogy fordítottál arra időt, hogy végigolvasd a történetem, szóval köszönöm.2018. aug. 7. 14:19
1/2 anonim válasza:
Semmilyen stílus.
Mikor én voltam tizenéves, akkor is sokan tolták így. :D
2/2 anonim válasza:
Sokmindenre hasonlítasz, de nem kell beskatulyázni magad semmilyen 'stílusba', mások véleménye miatt meg pláne ne változz meg.
Érdemes kísérletezni, mi áll jól/ érzed magad benne kényelmesen, turkálókat nagyon ajánlom, de ha azt gondolod, hh a mostani öltözködéseddel teljesen azonosulni tudsz, akkor csak nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!