Lányok, valakinek van tapasztalata az ilyen harisnyákkal?
Nemrég fedeztem fel, h van ilyen is, ma próbáltam ki először a Bellindát. Egyenlőre nem igazán tudom hova tenni. A Converse cipőm volt rajtam, abban nem volt rossz, viszont most este amikor haza értem, felpróbáltam néhány balerinával, magassarkúval, azokkal viszont gáz volt, mert kisebb-nagyobb mértékben kilátszott a pamut része a cipőből.. :/ Ha van itt olyan, aki már többször használt ilyen harisnyát, lenne pár kérdésem:
-Végülis akkor ezt csak olyan cipővel lehet hordani, amihez nem kifejezetten harisnya való? (Pl Converse, slip on, adidas superstar, ilyesmik) Jah, gondolom még télen csizmához, bokacsizmához jó lehet majd. Csak ezekhez a csini cipőkhöz nem való?
-Mennyire bírja a strapát? Mondjuk szerintem a talpa nem fog kiszakadni, de ahol a két anyag össze van hozva, nekem nem tűnik egy életbiztosításnak.
Meg úgy alapból érdemes e ilyet hordani? Mert őszintén szólva látok benne fantáziát, azzal, h a lábfeje pamut, nehezebben koptatja ki a cipő, ha mezítláb vagyok otthon, nem akad be a padlóba. Mondjuk a másik oldala meg az, h sokkal jobban bele izzadt a lábam, mint egy hagyományos harisnyába, lassabban is száradt meg, több koszt is összegyűjtött... Minden esetre tesztelgetem még egy picit, csak hát egyszerűbb volna, ha kapnék néhány tapasztalatból származó instrukciót, h mit, hogyan, mivel érdemes.. H mennyit célszerű vennem, mert ha csak Converseel jó, akkor bőven elég az a 2db, amit vettem, mert ilyenkor inkább berinát hordok a legtöbbet. Viszont, ha eljön a csizmás időszak, majd vissza térek rá, mert télen amúgy is veszek a harisnyámra egy zoknit, h ne fázzon a talpam, viszont ezzel a harisnyával meg lehetne oldani a 2-t egyben.
Létezik ilyen zokniból olyan, aminek sokkal kisebb a lábfeje, szinte csak az ujjakat takarja. Balerinához én azt szoktam, mert én sem venném fel soha zokni nélkül, ez pedig nem látszik ki belőle.
Ezt a fajtát én csak tornacipővel, sportcipővel vagy slip on-al veszem fel. Ha eljön a bokacsizmás, csizmás időszak, akkor èn normál boka fölé érő pamutzoknit használok.
Nem annyira praktikusak, nem hordható jópár dologhoz.
Egybe harisnya vagy combfix, combzokniknál maradok.
Ha a talpad fázik rakj a cipődbe betétet. + vannak már hőpárnásak is
Mekkora marhaságot találnak ki unalmas óráikban egyesek...
És ezért fogadok még pénzt is kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!