Mit gondoltok az alábbi táskáról? Hogy jellemeznétek?
Olyan hülye formája van, mintha nem is táska lenne hanem valami puttony. Nem hiszem, hogy sok mindenkinek tetszik, VISZONT hogyha neked ez szíved vágya, akkor szerinted hordjad nyugodtan, mert nem nevetséges meg semmi, csak furcsa. Ha legjobb tulajdonságát kellene említenek ennek a táskának akkor: modern, jövőbemutató stílusú.
17/F
Jaa persze, a viselését természetesen nem a véleményektől teszem függővé:D Ez evidens. Csak megosztó darab. Ezért érdekelt, hogy kinek mi ugrik be róla.
„Ha legjobb tulajdonságát kellene említenek ennek a táskának akkor: modern, jövőbemutató stílusú."
Egyébként pont ezért vettem meg. Mert az öltözködésemre is efféle jelzők igazak. Imádok az ilyen cuccokat.
Kimerevített kukás zsák.
Izléstelen.
Bocsi.
25N
Azt, hogy nem lehet bele sokat cuccolni, mert "adott" a szélessége.
Páromnak van hasonló (azonra ugyanilyen), és mit összeszenved, hogy beleférjen víz, gyümölcs, kabát, sapka-sál, meg szenya, ha megyünk pl. túrázni.
Nekem klasszik vászonhátizsákom van:
[link] - ilyen fazon, ebbe a fél világot bele tudom pakolni, mert rugalmas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!