1/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de inkább késő ősszel lesz hordható. Kora ősszel még simán 25-26 fok is lehet.(szeptemberben)
3/8 anonim válasza:
Szerintem én kissé szaporábbra fognám a lépteimet, ha hátranéznék, és valaki egy ilyenben jönne mögöttem :D
4/8 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Mondjuk egy kicsit olyan mint ha az interjú a vámpírral egyik kosztümje lenne. Lehet, hogy pont ezért tetszik ennyire...
Egy goth srácon vagy lányon vagy valami extrémebb emberen simán eltudom képzelni.
Jajj....nekem is kell egy ilyen. Kibacott jó :D
5/8 anonim válasza:
Nem javaslom, mivel az az anyag lehet, hogy vékony, de nagyon durván tartja a meleget + a fekete szín rásegít, hogy megsülj.
Megveheted előre esetleg.
Én már megvettem a téli cipőmet, kabátomat előre 70%-os kedvezménnyel.
6/8 anonim válasza:
A csaj vagy szexi, ha srác, akkor inkább szerintem ne mert elég nőies. Csajokon nekem nagyon tetszenek a hosszú, főleg fekete(vagy sötétebb) kabátok, szerintem ez jól néz ki.
17/F
8/8 anonim válasza:
Októberben már simán felveheto. Szeptemberben meg simán lehet pólós meg furdoruhas idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!