Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vásároljak? Csajok? A...

Mit vásároljak? Csajok? A napokban kaptam meg a ballagási pénzem, szeretnék venni ruhákat.14/L vagyok.

Figyelt kérdés

Nyári ruha linkeket szeretnék .

Vékony vagyok,szeretem a színes ruhákat,ha valaki tud valami jó oldalt akkor megköszönöm ha belinkeli.Divatszínek ?? Nem vagyok divatmajom-.-(MÉGMIELŐTT BÁRKI LETÁMDNA),de szeretek színesen és változatosan öltözködni. Szemüveg képeket is megköszönném. : D

2010. jún. 19. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom pontosan milyen a stílusod, de van 1-2 üzlet, aminek az árai is egész jók, és csinos, lányos cuccokat kaphatsz. Gondolok elsősorban a Takkora, Pimkiere, ahol a korodnak megfelelő, kisméretű dolgokat is találhatsz!

Linket találsz, ha ezeket a boltokat beírod a googlebe.

Remélem egy kicsit tudtam segíteni. Jó vásárlást! :)

2010. jún. 19. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Bershka, Zara, Pull and Bear, H&M, itt nézz körül;) Nagyon jó divatos cuccok vannak olcsón:)
2010. jún. 19. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Philip Russel
2010. jún. 19. 20:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Várom a többit:)

2010. jún. 19. 21:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Most a Tally Weijlben nagy leárazás van, csomó felső, gatya féláron van. Mivel vékony vagy, ezért rád való sok cucc van, XS és S méret minden akciósból van.

Felsők 1200- 2800 Ft között leárazva gatyák 3000- 6000 Ft között most...

2010. jún. 19. 21:12
 6/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszií
2010. jún. 19. 21:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a Tally honlapja: [link]

Ilyen cuccok vannak az üzletben.

Pl. mini és maxiruhák 3490 Ft- ra vannak egységesen leárazva. Mélyülepű pamut és farmernadrágok, térdig érők 2990 Ft, sok tunikás felső 2490 Ft. Illetve az említett felsők egyszerűbb pánt nélkülit vettem 1245 Ft- ért, felül és alul gumis és mell alatt is gumis .

Hosszú trikófazonú felsők, amik leggingshez viselhetőek 2295 és 2795 Ft.

Sima hosszú fazonú, mintás rövidujjas pólók 1490 Ft.

Csőfarmerek 5 ezer körül.

És leggins akció, hosszú és térd alatti, több színben ha 3 db- ot veszel akkor 4490 Ft a 3 db.

Ilyen akciók vannak.

2010. jún. 19. 21:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Illetve a H&M-ben is nagy leárazás van, itt is sok hosszú pólóruha, miniszoknya, felsők stb. vannak leárazva, bár szerintem a H&M inkább huszonévesek és a még idősebb korosztály üzlete, de ha pl. az Aréna felé jársz (én az Arénai Tallyről írtam, mert oda járok) akkor ott van a H&M majdnem mellette akár benézhetsz.

És vele szemben meg a Pimkie van, ott olyan akció van, hogy ha a zöld címkével megjelölt cuccokból veszel minimum 3 db- ot, akkor a végösszeg 40%- át elengedik.

Elég sok cucc van zöld címkével jelölve, felsők, halászfarmerek stb.

2010. jún. 19. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!