Lányok, nektek mennyi elegáns ruháról van otthon? (kosztüm, blúz, estèlyi? ) Szeretitek hordani?
- kosztüm: 0
- szoknya: 2 fekete-elegénsabb
- és 3 elegéns felső, meg egy blúz de azt nem csípem annyira
Nekem viszonylag sok, mert a munkám miatt elegánsan kell öltözködni, bár én amúgy is inkább elegánsan szeretek öltözködni a hétköznapokon is. Nálam a szoknya alap, szinte mindig abban vagyok, vagy ruhában. Blúzom van sok, soknyához hordom őket. Kosztümöm 2 van, de ritkán vagyok abban, mert nekem túl "hivatalos", "hűvös", és "tekintélyt parancsoló". Legalábbis én annak tartom, és nem érzem jól benne magam. Estélyim egy van, még szallagavatóra csináltattuk, és évente max 1-2x veszem fel, leginkább színházba, operába, vagy olyan rendezvényre, ahol ezt megkövetelik. Annyira nem szeretem hordani, mert sok vele a macera. Ezen kívül van még 2 koktélruhám, egy piros és egy fekete. Ezeket viszonylag gyakran hordom ha valami olyan alkalom van (családi ebéd, céges buli, lakodalom), h illik elegánsan megjelenni, és egy kis pluszt szeretnék bele vinni az öltözékembe a hétköznapokhoz képest. Mivel amúgy is elegánsan, csajosan szoktam tözni, ezért egy szoknya blúz összeállítás nálam elég hétköznapinak számít, ezért a koktélruha adja meg az eleganciának azt a kis pluszt.
Összegezve: a kosztümöket nem szeretem viselni. A blúzok nálam alap darabok, igazából tök semleges, nem érzem azt, h "húúú de jó ebben lenni", de az sincs, h útálom magamon. Az estélyi meg egy olyan dolog nálam, h nagyon tetszik magamon, jó nagy adag önbizalmat is ad, de mivel sok macera van vele (pl pisiliésnél), így nem szívesen hordom, mert sokkal nagyobb odafigyelést igényel egy ilyen ruha, mint amennyit szívesen ráfordítanék. Pl egy színházi előadás szünetében nem azzal akarok foglalkozni, h vigyázzak, nehogy valaki rálépjen a ruhámra, hanem a társasággal beszélgetni...
Bár tudom, ez nincs benne a kérdésben, de én inkább az alkalmi cipőkkel vagyok úgy, h jónéhányat nem szeretek hordani, igyekszem úgy vásárolni, h kényelmi szempontokat tartom szem előtt, de van 1-2 amelyiknél ez sajna nem opció, illetve csak huzamosabb használat után derül ki, h szörnyen fájdalmas és/vagy fárasztó a lábanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!