Hova lenne erdemesebb kimenni vasarolni? Melyik az olcsobb?
Szabadkai piac, vagy Ausztriaban a nagyobb plazak? Illetve van barmi otlet, hogy hol lehet Magyarorszag kornyeken olcson vasarolni?
Nem csak ruhara gondolok, hanem lakberendezesi dolgok, mososzer, allattartasi kellekek
Dekor/ háztartási dolgok, pl. poharak, üvegek, szappantartó...stb. szempontjából a Pepco elég jó.
Nagyon olcsó, de stílusos és nagyon jó cuccokat lehet ott venni.
Parndorfot is sokan dicsérik, bár nem tudom, neked mi számít olcsónak.
A szabadkai piac már annyira gagyi lett. Régebben (5éve is) tök jó dolgokat lehetett kapni. Mostmár mindenen ezer km-ről látszódó “márkajelzés”. Virít a gucci és társai felirat. Annyira gagyi, annyira gáz. Nem lehet olyan ruhát kapni, ami nem hamisítvány, de abból is tényleg a legótvarabb, amin annyira látszik, hogy nem eredeti.
Nagyon kevés árus van, aki egész jó cuccokat árul és nem replikákat, hanem mondjuk török ruhát. Gyerek ruhás is van egy-két jó, de tényleg olyan kevés, hogy szerintem már nem éri meg kimenni.
Lakberendezés szempontjából én is a Pepcora szavazok. Én most vettem a fürdőbe két új szőnyeget, két kéztörlő törölközőt, szappan adagolót, fogkefe tartót és az egész nem volt 7ezer ft sem.
Díszpárnát 750ft-ért vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!