Hollister mennyire jó márka? Utcára felvehetem ezt?
Van egy melegítő gatyám, amit csak edzeni vettem, de eléggé kezdem megszeretni ezt a stílust. Eddig farmert hordtam utcára, de őszintén szólva minden fiatalt ilyenekben látok meg sportcipőben, ezért kérdezem. A farmer nem igazán divatos már. Szóval mennyire vehetem fel ezt utcára?
Nem anglia, hanem skócia. Itt ilyeneket szerencsére nem látok, viszont a felemás zokni divat volt egy időben. Meg most mindenkinek ez a dropfade frizura, főleg ha göndör hajú az illető:
Magyarban is divat már ez, vagy még nem ismerik?
"eléggé az az ilyen (anyuci) félig felnyírt haj oldalt hátul,"
A leírásod alapján én erre gondolnék: [link]
Ezt mondtam korábban, ez a skin fade/drop fade stílus, és Nagy-Britanniában tényleg nagyon menők a különböző változatai, minden második embernek ilyen van. Ezeket kérdeztem, hogy magyarban ismerik-e de akkor gondolom nem ha nem láttál otthon.
"vagy amikor két felé van szedve az egyenes haj fent."
Nah ilyet nálunk nem látni :D
Ha mutatsz nekem egy ugyan ilyen honlapot, amit brit, akkor megígérem hogy legközelebb ott fogok!
Nem mutatok, hiszen itt mi le vagyunk maradva 😆
Szerintem simán elmegy egy utcai szettnek
En kb 6 eves korom ota hordok ugyanúgy suliba adidas vagy puma melegítőt mint farmert.
Es nem ertem miert lenne gáz??
Eddig az összes baratnomnek bejött a melegítős stílusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!