Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megtörik a bőr a Jordan 3...

Ptyu19 kérdése:

Megtörik a bőr a Jordan 3 Black Cementen?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy a felsőrészen lévő bőr megtörik e vagy nem. Akinek van ilyen cipője vagy esetleg ért hozzá annak a válaszát megköszönöm.

2018. júl. 20. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha rendszeresen apolod akkor nem.

Ezen felul ha mar jordan (nem tudom lattad e egyaltalan azt a legendas zsakolast, de gyanitom nem), akkor ugye cipospray sem art, kulon fogkefe hozza, stb...

2018. júl. 21. 00:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Lépés közben óhatatlanul is meg fog törni, ráncosodni, de használat után sámfázva, például azzal a kemény papírral, ami elvileg gyárilag is benne van, vagy másik fajtával is akár, a nagy része szépen ki fog simulni. Idővel persze minimális ránc azért meg fog maradni, de hát ez meg kivédhetetlen, és annyi még jól is néz ki rajta. Illetve régebben olvastam valamiféle "vasalási" technikáról, de itt nem emlékszem már a részletekre. Mindemellett az említett protect spray is hasznos, azt mondják, de az szerintem elsősorban nem közvetlenül a gyűrődést akadályozza meg, maximum azáltal, hogy puhítja (?) a bőrt.
2018. júl. 21. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én úgy tudom,hogy a cementet vizzel szokták locsolni és akkor jobban köt de ha kevés vizet kap akkor berepedezik maximum de hogy bőrborítást is tennének e rá azt nem tudom!

Viszont nejlonnal be szokták fedni mert akkor nehezen szárad ki.

2018. júl. 21. 09:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Az utolsó meg menjen betonozni mert látom ért hozzá :D
2018. júl. 22. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:

A "jelenség" egyébként más modellek esetén is (sajnos) általános, főleg az 1-esnél, a 4-esnél, meg a 11-esnél. De aki odafigyel a cipőjére (márpedig ezt minden Jordan megérdemli), akkor ez azért minimalizálható.

Szóval akkor megveszed? :D

2018. júl. 22. 12:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Jövőhéten lesz Budapesten egy kis dolgom, de bemegyek a cipőboltba felpróbálni, megnézni. Ha jó akkor megveszem :)
2018. júl. 22. 12:43
 7/7 anonim válasza:
Én is keresek egy 3-ast, ha valakinek van jelezzeD:D
2018. aug. 2. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!