Zakót illik hordani divatosan szakadt farmerral?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és nekem nagyon bejön ez az öltözködési stílus (szakadt famer + zakó). Nyílván nem mindig hordok zakót... Divatos így öltözködni? Vagy inkább ciki?2018. júl. 19. 19:47
1/7 anonim válasza:
Nekem tetszene. :) Főleg ha a személyiségedhez is illik
2/7 anonim válasza:
Nekem a szakadt farmerral valahogy nem megy, nem szakadttal viszont igen.
Az előbbinél olyan érzésem lenne, mintha két emberből lennél összerakva, alul egy hajléktalan, felül egy bróker.
Igaz, a 28 évemmel szinte anyád lehetnék.:)
De egy hangyányit ne izgasd magad ha neked tetszik, mert ma már csak a kiskertajtót és a malomkövet nem veszik fel.
Nincsenek szabályok, minél deviánsabb, annál jobb!
3/7 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen kaliberű csajokra pályázol.
Nem mindenkinek jön be ez a stílus.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ha jól válogatod össze őket, akkor jól mutat. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A stílusomhoz illik, az alkatom is megvan hozzá (188 cm, 90 kg), csak szerettem volna pár embernek a véleményét hallani ezzel kapcsolatban. Természtesen ahogy említettem én ezt nem minden nap használom, úgymond normálisan öltözöm. Egy családi összejövetelre vagy valamilyen hasonló dologra gondoltam ez esetben. A másik pedig nyilván nem ebben megyek csajozni :D
2018. júl. 19. 22:07
6/7 anonim válasza:
Soha nem tudod, hogy hol futsz össze a "mindent elsöprővel"!:)
7/7 anonim válasza:
Az összhatás kedvéért nem ártana a zakót is megszaggatni.
Annak is lenne annyi értelme, mint a gatyánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!