Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok! Van valakinek alsónadr...

Srácok! Van valakinek alsónadrágja a H&M-ből?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs, hogy L-es, vagy XL-es méretet vegyek... 183 cm vagyok, 81 kg, sportosabb alkat. Szerintetek elég az L-es, vagy XL kellene ?
2018. júl. 19. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
XL
2018. júl. 19. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Volt már de hamar tönkrement. Tescoba jobban éri meg venni sőt olcsóbb is. Nem értem miért szidják a tescot sokan. Nem proli bevásárlohely. Akkor már a h&m a szutyok divat forgalmazója komolyan. Kínos vásárolni benne . Csakmert szűk ruhákat terveznek adnak el. Csont kollekciora varrnak mára anorex emberekre . Istenem. Nem mindenki csontos . Ennyi.
2018. júl. 19. 19:03
 3/6 A kérdező kommentje:

2

Jah, nekem is volt már H&M-ből, és szintén hamar kiszakadt alul... de ez már jópár évvel ezelőtt volt, azóta nem vettem alsóneműt ott. De lehet inkább tényleg nem is veszek, hanem szétnézek máshol.

2018. júl. 19. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Baratomnak van nagyon sok, szeretjuk mert vidamak es szinesek :)

O L-est hord es 180 korul van 75 kg talan. Szoval neked kell az XL

2018. júl. 19. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Én páromnak is van onnan sok 185 centi magas, 85 kg, L-es tökéletes. Szereti őket, de a Gap alsónacik a kedvencei, érdemes azt is megnézni, drágább, de jobb is.
2018. júl. 20. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

L-es lesz a jó méret.

Ezekből az alsónadrágokból teljesen mindegy, milyen fajtát veszel, szerintem mind egyforma minőség.

2018. júl. 23. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!