Bocs, én is nő vagyok. Én nagyon szeretem az ilyen nadrágokat, mert nyáron kényelmesebb, mint egy tapadós, vastag farmer vagy és csinosak, elegánsak is, ami jól jön mert nem lehet mindenhová rövidnadrágban menni. A páromnak is tetszenek, meg szokta dicsérni.
Szerintem mindegyik jó lehet, csak míg az első egy letisztultabb, picit elegánsabb darab, addig a másik inkább lazább, de mégis csinos. Én az alkalomtól, helytől függően választanék.
Nadrág egy nőn nekem alapból nem jön be pláne randin!
Ott csak is szoknya jöhet szóba ha jó az idő.
Amúgy a cuppanós farmer még elmegy ,de a pitcsa gatya undorító és közönséges.
Nekem mindkettő tetszik, de nem mindegy, hogy mit, és milyen színűt veszel fel hozzájuk. Az első elegánsabb, a második lezserebb.
Az elsőhöz egy nagyon rövid világos/élénk színű pólót/topot javasolnék, és mindenképpen !magassarkú! cipőt/szandált!
A másodikhoz egy normál pólót, és egy lapos cipőt/sarut/papucsot esetleg tornacipőt javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!