Lányok! Tetszik nektek, ha egy fiún rózsafüzér van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 10:33
1/21 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik.. 18/L
3/21 anonim válasza:
Úgy gondolom a vallást nem kellene a divat részévé tenni.Annyi egyéb szar van,amit magatokra tekerhettek.A rózsafüzér az én értékrendem szerint nem olyan.
4/21 anonim válasza:
10:41-el értek maximálisan egyet.
7/21 anonim válasza:
Na ez már azért durva.
Nem értem minek kell mindenből divatot csinálni,az ilyen dolgokat tényleg nem kellene belekeverni.Főleg,hogy az egyáltalán nem nyakba való.
9/21 anonim válasza:
Ja,hát így más.Beckhamé egy egyszerű divatfotó,de ő sem mindennapokban hordja.Ch.R. meg szerintem vallási meggyőződésből+feltűnősködésből.De ettől függetlenül szerintem gusztustalan dolog.Nekem is van,velem van a táskámban,ha majd lesz kisautóm:) akkor abban is lesz,de nem fogom magamra tekerni.Egyébként annyira nem vagyok vallásos,nem járok templomba,nem imádkozom stb,csak kaptam anyukámtól,mert ő az és jó,hogy mindig velem van:P
10/21 anonim válasza:
Beckham és Ronaldo mindketten mélyen vallásosak, ezért hordanak rózsafüzért.
A sok kis nyálgép viszont azt sem tudja mit jelent, csak majmolják a sztárokat. Vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!