Milyen acélbetétes bakancsot ajánlotok?
Miért lenne fétises?
Mindenki olyan ruhát hord amilyet akar.
Mi baj van azzal ha valaki acélbetétes bakancsot vesz?
Valószinűleg nem is nyáron hordaná. Ha meg igen ahhoz sem lenne semmi közöd.
Mi jogon pofázól bele más ember dolgába?
Nagyon színvonalas a válaszod mondhatom.... csak ide beböfögöd a szarságaidat.
Valószínűleg rocker vagy metalos esetleg goth vagy punk vagy skinhead az illető.
Ezekhez a szubkultúrákhoz szorosan hozzátartozik a bakancs viselése.
Melesleg nagyon tartós lábbeliről van szó.
Ha jó minőségű bakancsot vesz a kérdező akkor akár 5-10 évig is hordható állapotban lesz.
Nem mindenki olyan fétises mint te. Ne a magad kis nyomorult világából indulj ki!
Ja és nem kérek privát üzenetet töled. Mert nem vagyok kiváncsi a hülyeségeidre.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
A Steelt nem ajánlom. Nekem van és nagyon hamar javításra szorult.
A HD (ha tudsz valahonnan még szerezni) nagyon jó. A Shellys is nagyon jó. Meg ott van a Dr Martens is, az is jó.
Persze ezeket nem nagyon tudod megvenni 20-25 ezer forintért.
De szerintem megéri még rádobni egy tizest és akkor lesz egy nagyon szuper és tartós bakancsod.
A londonportban most amúgy is levannak árazva a Martensek. Ha minden igaz akkor van pár darab 18-ezerért is. Csak azokból 1-1 méret van csak.
A lényeg: bármit csak ne Steelt vegyél a HLS-el személyesen nem volt tapasztalatom de nem hallottam róla túl sok jót.
Csak annyi a különbség, hogy a harisnyás kérdéseket valószínűleg ugyan az az ember teszi fel.
Itt meg csak tanácsot kért a kérdező. Gondolom nem ezen élvezkedik. Nem kénne magadból kiindulnod. Nem mindenkinek olyan sívár az élete mint a tiéd.
Na helló!
Menjél aztán siránkozzál inkább a rövidnadrágos hülyeségeid alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!