Van olyan szín, amit nem hordasz szívesen?
Figyelt kérdés
Ha igen, melyik az?2018. júl. 5. 20:45
21/25 anonim válasza:
A szürkét és a neont ki nem állhatom.
22/25 anonim válasza:
Narancssárga, citromsárga, zöld
23/25 anonim válasza:
Zöld meg sárga. És a piros. Ez a három szín nagyon nem az én világom. Bár, ha jobban belegondolok, feketén, szürkés és gy kevés rózsaszínen kívül nem sok színt viselek szívesen.
24/25 anonim válasza:
A barna/drapp színű ruhákkal ki lehet kergetni a világból. Bírom, amikor anyãm csupa ilyen színű ruhát mutogat nekem a plázákban, majd szinte megbotránkozik, amikor azt mondom, hogy egy kék, vagy egy más hidegebb szín sokkal jobban tetszik.
Aztán még a sárga sem az ên világom. A szőke hajammal én is Micimackónak érzem magam benne, kivéve a nagyon halvány, hűvösebb, szinte fehér citromban.
De alapvetően egyik meleg árnyalatú szín sem áll jól rajtam, pl. királykék, bordó, meleg pirosak, tevebarna...stb.
25/25 anonim válasza:
Neon és a pasztell színek, sárga, barna, rózsaszín, zöld. Ezekben furán érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!