A magyar licitálós oldalokon hány % jár az oldalnak? Hol tudnám még eladni a ruháimat?
Figyelt kérdés
Van egy csomo jó minőségű, divatos ruhám amik nekem már nem tetszenek. Olyan is van köztük ami sose volt rajtam.
Farmerek, ruhák, vastag pulcsik, nyári toppok, miniszoknány, vékonyabb hosszúujjú felsők. Sok Mayo chix, Zara. Sajnálom kidobni őket és jó lenne a pénz is. 2-3 ruha árából vehetnék egy újat magamnak. Ötlet?
2010. jún. 17. 15:44
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és rengeteg táska is van ami nekem nem kell, pár cip is (36-37-38-as). A ruháim S-es méretűek, nadrág 36, 1-2 38. És minden nagyon jó állapotban van, alig voltak használva.
2010. jún. 17. 15:46
2/3 anonim válasza:
A Vaterán 20.000 Ft alatt,a leütési érték 6%-a.(buttóban)Sikeres értékesítés esetén, + feltöltési díj ami minimális.
Bővebben: [link]
3/3 anonim válasza:
expresszen van külön ilyen "menüpont" vagymi,hogy női ruhák. oda is felteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!