Hol tudnám használt, de újszerű ruháimat eladni?
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek hol vennék be a ruhákat?!
Tesz-veszel meg Vaterával nem akarok foglalkozni!
Köszönöm!!!
2010. jún. 17. 13:58
1/5 anonim válasza:
Mi a baj a Tesz-veszel meg a Vaterával?
Mást sajnos nem tudok (1ből ez a 2 ugrott be.)
Meg tegnap olvastam itt a GyK-n, hogy valaki adna el használt ruhákat és volt olyan válaszoló,akit érdekelt....
Talán ezt megpróbálhatod...
2/5 anonim válasza:
Esetleg www.expressz.hu, www.zsibvasar.hu . Viszont tapasztalatból mondom, hogy a TeszVeszen, Vaterán van a legnagyobb esély normális áron ruhát eladni.
3/5 anonim válasza:
engem esetleg érdekelne küldj privit és ird meg az árat méretet esetleg küldj képet ha akarod
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm segítséget.
Igazából a többsége S-es és M-es méretű.
Hosszúnadrág, buggyos halásznadrág, polók, hosszúujjúaim vannak. A többségének nincsen semmi baja, csak nem hordom mert vagy nem az én stílusom, vagy pedig kihíztam:)
Akit érdekel az írjon rám priviben és küldök képeket azokról a ruhákról.
2010. jún. 17. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!