Hogy tetszik ez a kabát? Kicsit tanácstalan vagyok, megvegyem-e.
2018. jún. 26. 18:08
11/13 anonim válasza:
elmész egy használtruha boltba és harmadennyiért is fogsz találni sokkal jobbat
12/13 A kérdező kommentje:
Kinéztem többet is, máshol, felpróbáltam, a zömük nagy rám, sajnos, a kedvenc üzletemben meg egy számmal kisebb van, és raktáron sincs nekik. :(
L-es nagy rám, 34-es kicsi. M-es nincs, csak S-es - ilyen színből -, meg 38-as.
Hülye, magas, vékony alkatom van, de széles vállal, úgyhogy nehezen találok olyan kabátot, ami a vállamra kényelmes, de nem óriási :D
Még ma körbenézek más üzletekben is, vannak leárazások, hátha megcsípek egyet, ami kényelmes és jól áll :)
2018. jún. 27. 08:19
13/13 A kérdező kommentje:
11-es, nem Magyarországon élek, én örülnék a legjobban, ha lenne, mert otthon ott szereztem be a ruháim 95%-át, de most 8-9 havonta megyek haza. :(
Találtam azóta itt is jó boltot, ami a stílusomnak megfelel, de kabátot még nem tudtam jót venni ott, sajna :(
2018. jún. 27. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!