Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire nagy szégyen lenne...

Mennyire nagy szégyen lenne ilyen irányba változtatni a stílusomon?

Figyelt kérdés
Nagyon ritkán jártam régebben mini szoknyában, dekoltált ruhában, vagy egyáltalán olyan ruhában, ami a testemre tapad. Az utóbbi időben eléggé megbékéltem magammal, és 36, 38as ruhaméreteimhez mérve már nem érzem magam kövérnek és formátlannak már. Pár őszinte visszajelzést is kaptam, hogy nem kell szégyelnem a testemet, mert nem rossz. Ezért gondoltam, hogy bevállalnék most nyáron egy-egy rövidebb szoknyát, illetve tapadós ruhát vagy éppenséggel tapadós dekoltáltabb ruhát magassarkúval. Nagyon megbámulnának az emberek? Mit gondolnának, hogy eddig nem nagyon mitogattam magam most pedig már jobban?
2018. jún. 25. 15:07
 1/4 A kérdező kommentje:
25N vagyok
2018. jún. 25. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Közeli ismerőseidnek/barátaidnak lehet elsőnek furcsa lesz de a többi ember nem fogja észrevenni. Addig amig ízlésesen öltözködsz nem úgy mint egy kva addig szerintem teljesen oké. De könnyű átesni a ló túloldalára.
2018. jún. 25. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, meg fognak bámulni, mert ennél a ruhánál ez a cél... Nem tudom hol laksz, de most Pesten mindenhol építkeznek: egy "élmény" végigmenni szoknyában.. :/
2018. jún. 26. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Tapadós ruháknál azzal vigyázz hogy ha rövid és kivágott könnyen tűnik k..vásnak, az segít ha vagy alul vagy felül nem passzos pöccre pl kicsit elálló a szoknya rész.
2018. jún. 26. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!