Létezik tökéletes melltartó?
Figyelt kérdés
Kis mellem van, konkrétan 75/A a melltartó méretem, de egyszerűen nem találok normális melltartót.
A kosárméret mindig jóval nagyobb és póló alatt is látszik hogy nem tölti ki a mellem a kosarat...
Viszont ha a kosárméret jó, akkor a körméret túl kicsi és szorít.
Hol találhatnék tényleg rám illő melltartót? (és persze nem horror áron)
2018. jún. 24. 22:02
1/11 anonim válasza:
A legjobb melltartóim az intimissimi-böl vannak, az egyik sima push up, a másik merevítő nélküli push up, szerintem 9 ezer ft volt mindkettő.
2/11 anonim válasza:
Vas nélküli, szivacsos "Lemila" melltartót keress, nekem az bevált. Menj be több fehérnemű üzletbe, és keress ilyet, hátha valamelyik fazon megfelel neked is. És egyáltalán nincs horror áron :)
3/11 anonim válasza:
Ugyanez a problémám. Én a hátuljához vettem ilyen kapcsos toldót (pontosan nem tudom mi a megnevezése), de szerintem minden fehérneműs üzletben van.
4/11 anonim válasza:
Én is a toldót akartam javasolni. Vlsz inkább 75AA a méreted, de hogy azt hol kapni Mo.n azt nem tudom.
5/11 A kérdező kommentje:
75AA? Az milyen? A nagyon kicsi?
Annyira nem kicsi a mellem, akár azt is rá lehetne fogni hogy B kosaras, csak ilyen....hegyes vagy hogy mondjam...szóval nem kerek, hogy a kosarat teljesen betöltse...
2018. jún. 24. 22:51
6/11 anonim válasza:
Szerintem olyat keress, ami merevítő és szivacs nélküli, mert ez a kettő felesleges plusz már kinyomja annyira a melltartót, hogy elálljon a cicidről, hiába lenne jó a méret. És még kényelmetlen is.
7/11 anonim válasza:
Esetleg próbálj fel egy 70B-t, hátha!
8/11 A kérdező kommentje:
Felpróbáltam én már mindent.... :D
2018. jún. 25. 00:26
9/11 anonim válasza:
Létezik! Ami nincs rajtad. A-méretű mellet nem kell tartani, áll az magától is. Neked nem kell melltartó. Legfeljebb top.
10/11 anonim válasza:
Lehet érdemesebb lenne ilyen bralette-t próbálnod, párnázott top, vagy merevítő nélkülit, azok laposabban vannak megcsinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!