Hol tudnék BME-s pulóvert vagy pólót venni?
Figyelt kérdés
A hivatalos ajándéküzletük bezárt már sajnos, és neten böngészve sem találtam olyan lehetőséget, ahol tudnék vásárolni BME-s ajándéktárgyakat, főleg póló és pulóver érdekelne. Ilyet keresnék: [link]
Ha lehet akkor nem csináltatnék külön, mert idáig nem találtam olyan pólókészítőt, ahol jó minőségű lett volna az eredmény és nem is hiszem, hogy egy ekkora egyetemnek nincs semmi lehetősége a diákjai számára, hogy ajándéktárgyakat tudjanak azok vásárolni.
#egyetem #ruha #pulóver #BME #póló #ajándéktárgy #műegyetem #Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2018. jún. 23. 23:23
1/10 anonim válasza:
A HÖK irodában kellene érdeklődni.
2/10 anonim válasza:
Arra gondolsz, amire az van írva: BME - Beszarsz Mire Elvégzed?
3/10 A kérdező kommentje:
Első, köszi, ott fogok akkor érdeklődni! :)
Második, annyira jót nevettem ezen, köszi :D
2018. jún. 24. 19:03
4/10 anonim válasza:
A Pólóügynökségen (Árkád) jó minőségű pólót nyomtatnak, és gyors is.
5/10 Koveee válasza:
Goldmann György tèr, BME ajándèkbolt, ha ott van mèg.
6/10 anonim válasza:
Utolsó: nem sikerült elolvasnod a kérdésben, hogy az ajándékbolt már bezárt?
7/10 anonim válasza:
De miért akar valaki ilyeneker venni?
10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam venni azóta se. Azóta ELTE-s lettem, de továbbra is BME-s vagyok a szívemben :D
2022. okt. 3. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!